71

???

преди 1 година

Я па тоя, не ни приеха точно заради тези недоносчета, които се опитваха да се правят на големи политици. Европейците не са цвете, но не са и толкова пр***сти и виждат за какво става дума.

70

Емил Стефанов

преди 1 година

Каква наглост и нахалство като на бойко-ТИКВАТА но някак си ряпа да яде пред тия *** къде Р.Радев ни натресе...

69

баба мара

преди 1 година

аморални хора вън от политиката избори 2023 г докато случим на честнихора нови лица и до два мандата в нс

68

Анонимен

преди 1 година

Безродниците от Продължаваме Продажбите да се махат

67

Ку-Ку

преди 1 година

Желанието да ни набутат в шинфейн, е достатъчно основание да се свали което и да е правителство. Де да беше толкова активен народа и относно набутването ни в робство на капитала.

66

Augusto Pinochet

преди 1 година

ПОРЕДНОТО АНГЛОСАКСКО ЦОКАЛО ПОКАЗВА АМЕБНИТЕ СИ МИСЛОВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

65

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 63 ПП нищо не свършиха. И Гешев не можаха да махнат.И как се бяха засилили па нанадолнището. И на края БУХ.Кво стана та не ядооме, бе ?

64

Анонимен

преди 1 година

При Боко през кокощкарската ограда минаваха в пъти повече мигранти,за справка Динко от Хасково беше хванал окпло сто мигранта,къса ви е паметта другари комунисти,или така ви е изгодно.

63

Пенсионер

преди 1 година

Глупости.Ако не беше свален Борисов , сега да сме в Шенген.Нулева миграция заради приятелството на Борисов с Ердоган. Борисов се обръщаше към него с Братко Ердогане. Така се прави политика , а не като Путин с война.

62

А този

преди 1 година

Той е популист и лицемер. Каквито са повечето от тези 240. От 7 партии 5 откровено проруски. Президент, за който Крим е руски. Какъв Шенген бе, какви пет лева. Кого лъжете.

61

Имаме проблем

преди 1 година

И той е плоския данък въведен от Станишев и уж социалната партия БСП... Много просто: "каквото и да ви говорят, да знаете, че става дума за пари!" И състоянието на правосъдната ни система е логично следствие на това правило, както и всичко останало на територията.

60

Анонимен

преди 1 година

ПП не само бяха свалени те са в пълна изолация и на следващите избори се сриват след което разпад.

59

До 73

преди 1 година

Те оградата добре я построиха, но проблемът е, че откакто ги свалиха от власт, тя е само за парлама !

58

Анонимен

преди 1 година

ОГРАДАТА Я ПОСТРИОИ ЛОЙКО,ВАЛЕРКАТА И ШКЕМБЕ ВОЙВОДА.

57

Е що за наглост

преди 1 година

Точно заради Вас не ни приеха бе еййй, защото за две години мигрантите през нашата граница се увеличиха в ПЪТИ !!!! Пфу...!

56

Нещастници

преди 1 година

Знаели били , че съоръжението не вършело работа ??? А бе така ли се говори ,бе? Директно казват на мигрантите,.. "Минавайте, тука е разграден двор"? Щели даже да заделят средства за ремонт/представи си/? Само че не обясняват, къде изчезнаха 9 милиарда за декември, официално признати от Кокорчо! И кой, Дамаджаната ли ще отговаря за границата, или Прелюбодеецът?

55

факт

преди 1 година

пп търсят внимание като мома на събор :)

54

Велик Истински

преди 1 година

Прочетох всички коментари дотук, не е добре работата, колко хора объркани, забравени, аутсайдери има сред нас. Разсеяни в играта да търсят грешни и да съдят после. Някаква краста за начесване. А по темата: сложно е за анализ и разбиране

53

Анонимен

преди 1 година

Просто прости

52

Анонимен

преди 1 година

Проато Прости