59

СМЕХ...

преди 1 година

..И ТОЯ "ЕЛИТ" ..ще даде пак фира....ха,ха,хааааа..КАТО ПРЕДИШНИЯ!..Чичко Хаймарс и Байрактар ефенди-2 нема да им простят!!!

58

Анонимен

преди 1 година

До нова година половината ще бъдат елитно избити, а другата половина елитно ще избяга:)

57

Лудото Ленче

преди 1 година

Ама според този доклад...това " много вероятно " ли е или е 100% истина ?!? Питам ,щото докладите на британското разузнаване обикновенно са далеч от 100%-та !!! Спомнете си доклада за Скрипал...

56

Лудото Ленче

преди 1 година

Чий ху и търси британското разузнаване в Украйна ?!??!

55

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

НА. *** МУ. Е ПРЕЗ ПУТЛЕРА ЗА. ЖИВОТА. НА МОБИЛИЗИРАНИТЕ. РУСКИОВЦЕ .А. СПОРЕД ПО. ГОЛЕМИТЕ. СПЕЦИАЛИСТИ,ЧЕТАЗИ. ЗИМА. ТЕ. ЩЕ. ЗАГИВАТС. ДЕСЕТКИ. ХИЛЯДИ.СЛАВА НА. ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА. АРМИЯ.

54

СТИГА ВОЙНА.

преди 1 година

КОЛКОТО И ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ЕЛИТНИ СИЛИ И ВАГНЕРОВЦИ- ВСЕ ПОСР....И СЕ ВРЪЩАТ В РОДИНАТА СИ.

53

Анонимен

преди 1 година

М31 ги прави на решето елитните части, дори и БТР-рите не могат да ги спасят.

52

Голяма работа

преди 1 година

че прехвърлили не дотам елитната поочукана и позастреляна първа гвардейска селска в защита, хаймарсите не правят разлика, на ВСУ не им пука, още трупове на окупатори и толкоз

51

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли защо има хора, които твърдят, че войната на Русия е толкова лоша, колкото е била тази на Хитлер? Ами защото не знаят нищо за ВСВ и много малко за тази в Украйна. Горките не могат да направят елемен_тарния извод, че 70-80 млн. жертви са много повече от 200-300 хиляди и даже като им го споменеш не са доволни и слагат минусчета хахаха За повече акъл нямат. Липсата на познания не се лекува. Ако искаш да нямаш такава липса - сядаш и четеш. Даже ваксина против Ковид не помага... :)

50

Патриот 37

преди 1 година

По достоверен по отношение на войната в Украйна би бил доклад от Радио Ереван отколкото този на набеденото Британско разузнаване...ха-ха

49

Анонимен

преди 1 година

Този разузнавателен доклад да не е правен от същите хора, които преди 6-7 месеца ни убеждаваха, че ракетите на Русия са свършили? Ако е така, съм сигурен, че отговаря на истината хахаха

48

Анонимен

преди 1 година

До Антонии "Руснаците задминаха по жестокост Хитлер през ВСВ." - Викаш много по-жестоко е, че днес са умряли от войната примерно 200-300 хиляди души общо (предполагам силно преувеличено число), отколкото 70-80 млн. през ВСВ. Други гениални изводи за ситуацията направил ли си или с това се изчерпваш?

47

Антонии

преди 1 година

Агресора Русия трябва да загуби тази жестока война която води срещу независима Украйна. Руснаците задминаха по жестокост Хитлер през ВСВ. Русия трябва да бъде поставена на колене и тотално изолирана. Руснаците за пореден доказаха, че са най голямата заплаха за човечеството.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако това е елитна руска армия, мисля че Путин ще загуби тази война по-рано отколкото предполагах.

45

Анонимен

преди 1 година

Те докато бяха елитни избагаха от Харкив, па сега с новаците къде мислите че ще се задържат? То вече не остана голям град там, който си заслужава да пазят.

44

Анонимен

преди 1 година

"британската разведка" Весника ,само да не ви глобят ,че наричате британците с руски термини :)))))))

43

Анонимен

преди 1 година

Че какво им е елитното, като половината от състава и вече е от аматьори? Била е елитна едно време.

42

Тудей.БъГъ до #51

преди 1 година

Да си я опраим ама от Козяк не дават! А нъл от там на "оправляват" ... и пара дават?

41

Зозо

преди 1 година

Елитна армия?!? Тези ги биха като кучета пролетта, сега получили попълнения от стари пиянки :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

40

Анонимен

преди 1 година

Елитна, ама наритана край Харков, сега попълнена с дядки, окей