28

Лекар 1987

преди 1 година

Gaudeamus igiturjuvenes dum sumus т.е.веселете се докато сте млади!!!И правилно.От студентските години са ми най-хубавите спомени!Беше яко учене но когато купонясвахме беше още по-яко!!!Така че Честит Празник на всички български студенти особено на медиците!!!

27

Еуфория

преди 1 година

Дзидзай, нане!

26

доналд

преди 1 година

Помня как когато бях студент, банковата ми карта беше постоянно блокирана и как по принуда пазарувах само в магазини тип Лидл. Купуването на билет за градски транспорт редовно да ми докарваше системно недохраване, но малкото пари които ми оставаха инвестирах смело в купон. Не ми пукаше как съм облечен, какво ям, къде спя и тн. Цялото ми имущество се побираше в една чанта. Сега, 20 години по-късно и зягубил се по пътя на материализма, си давам сметка, че никога не съм бил по-щастлив от тогава.

25

Анонимен

преди 1 година

до 26 Деца? Станали на 25 години, а живеят още с мама и тати и им плащат семестъра. На 25 години нашите родители вече имаха по 2 деца отделени от родителите си.

24

Обективен

преди 1 година

Абе това ще им остане на децата. Да се веселят, пият, на танцуват, на.. т, че после или скучни офиси или терминал 2.

23

Анонимен

преди 1 година

100 лева за 100 грама ракийка, салатка и пържолка с гарнитура с чаша вино! Честито!

22

Анонимен

преди 1 година

Ехе какви яки кръчми имаше в Търново по времето на моето студентство - Сферата, Попа, Текила , Улицата.Златни години - един апартамент съм изпил сигурно там.Яко пиене да има момичета и момчета!Весел празник!

21

Анонимен

преди 1 година

Студентски живот - безгрижен живот Яжте, пийте и си носете новите дрехи.Каквото хапне човек, пиене и си сложи на она.я си работа - това остава.Всичко друго е глупост.

20

Хах

преди 1 година

4 години в Търново студент, толкова безгрижни години няма. Вярно, сега харча на ден колкото за седмица в Търново, но и грижите и нервите са доста повече. Весел празник!

19

Анонимен

преди 1 година

Традицията повелява всяка студентка втори курс до 48 кг,която е в Арбанаси трябва да докосне любовната писалка на Пищова.

18

Анонимен

преди 1 година

Студенти - все така да сте на черешата!Всеки ден да ви е като 8 Декември.Купони, веселби.

17

до 16

преди 1 година

Не съм бил щастлив като беден. От бедно семейство съм, много скромен бях. За бала пари за костюм нямах и едвам си купих втора употреба и на ресторанта отидох с 30лв.. Прибрах се пеша след него- пари за дискотека нямах. Като студент работех нощни смени да си плащам семестрите. Започнах 3ти курс преди 12 години работа за 1500лв. и от там всичко се промени. Днеска само вноската на автомобила ми е повече. Вили, апартаменти- кеф. Но не съм забравил откъде тръгнах. Да, парите ме правят щастлив.

16

Стругарофрезист

преди 1 година

Аз не съм бил студент обаче много Търновски студентки педагожки съм ги въртял на моя струг на тоз паметен ден

15

Обичам Велико Търнов

преди 1 година

Там ставаше огромна веселба.Дано и сега да е така.Айде веселете студенти!Само напред и Нагоре!

14

Някой към Митака

преди 1 година

И ние това забелязахме, че като бяхме бедни бяхме по-щастливи или повече ни радваше всичко. Сега имаме повече, но нищо не е същото и не ни доставя такова удоволствие както преди и вкус и т.н. Винаги има какво да се иска още, но някак не е същото и хората не са .... Има много нови усещания и чувства в хората който не знаем още как да се обяснят и опишат

13

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Кой казва,че народа е беден?

12

Катя

преди 1 година

А така! Сега ви е времето за веселие.Много забавления да има, който не е бил студент все едно не е живял :)

11

Митака

преди 1 година

Най-хубавите ми години и на мен - студентските в Търново.Бях беден, но мноооого щастлив :)Сега изкарвам доста добри пари, но не е същото.Пийте, яжте и се веселите студенти - това са ви най-хубавите години.

10

анонимен

преди 1 година

Да са живи, мама и тате

9

Анонимен

преди 1 година

А кога ще учите бре, неграмотници? Току-що влезли в университета и първата им работа била да организират 8. декември.