121

хаха

преди 1 година

До ГостИ как ги пази като им спират тока и водата зимата ?НА Хаймарса не му трябва ток ?На гранатата също?Хаимарса не изтрелва ракети от западна Украина ? Как точно ги пази като им изпраща педофили и изнасилвачи с присъди да ги освобождават ?!Как ги пази обясни ми моля те аз ще ти дам снимки на изравнени с земята градове !Както и клипове в които водещи по националини руски телевизии призовават за масово изтребване на украинци без значение деца или жени !!!!!!!!!!!

120

хаха

преди 1 година

До Слава на РусияНе бе всички украинци са избити до крак, другите карат джипове в София в петзвезни хотели,третите шмъркат,петите трепят украинци.шестите се преобличат като руснаци и трепят деца .Да му се чудиш на Вагиналний как не може да ги превземе ?!?! Или. е толкова некадърен или по горното не е вярно ????????

119

Слава на Русия

преди 1 година

Големи разбирачи, само анализи пишат това, че укрите 100000 жертви са дали досега е само статистика за анализите

118

До 134

преди 1 година

Изказваш се крайно неподготвен и втълпяваш неща, които никой не е казвал или намеквал. Ако целта ти е да си натякнеш нещо в което вярваш и да изприказваш един куп други глупости, успяваш.

117

Гост

преди 1 година

Кои *** написа тази глупост.Прочети бе *** американското и английско изучаване на военните действия.Русия за един ден може да превключи с жалка Укра ако не пазеше мирното население.Прочети Скот Рутер и се научи да мислиш.

116

Украинка

преди 1 година

Още един *** се исказва неподготвен, Аман от такива.

115

До "Абе"

преди 1 година

Таварищ, да те светна за това твойот "викане": Хората които не искат война осъждат и то безкрайно много агресията на Варварска Русия, а такива като теб викат за тоя или оня... Сам каза: хора умират и от двете страни, и тази война е ИЗЛИШНА. Но не и за Путин , той самия нахлу в суверенна държава и реши , че може да се меси във държавата сякаш е 1980г. Тое все едно да навлезе в нашите територии през морето , да окупира крайбрежието! РАЗИМНИТЕ ИСКАТ МИР А баламите ни обеждават в теории за оправдан

114

ПАСКВИЛ ЗАГЛУПАЦИ

преди 1 година

ПОРЕДНАТА СМЕХУТВОРНА ГЛУПОСТ...НЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ДА ЧЕТА ПРОФАНИСТИКА ..ЗАГЛАВИЕТО Е ДОСТАТЪЧНО .ПАСКВИЛ ОТ *** ЗА ***.

113

Тон

преди 1 година

По точно е, как глупавите евро лидери ни докараха катастрофа!

112

Абе

преди 1 година

Не знам кой "ще мачка" и дали Русия е толкова прецакана колкото ни спускат редовно в новините, ама ние сме прецакани на 100% и то доста повече от тях. Ония имат ресурси за векове напред. Иначе е малко тъпо, при положение, че се трепят хора, да "викаме" за едните или другите като на футболен мач.

111

Дедо Чочко

преди 1 година

Русия ще мачка до последния укронацист.СЛАВА РУСИЯ.Натовците и те в коша с ....та.

110

Google

преди 1 година

До Христо ХристовЕдинственото вярно тук е, че силата не ти е в мозъчната дейност.

109

Шута Зеленски

преди 1 година

Навлякли си катастрофа?! Що за израз и изказ?! Все едно са имали избор....Какъв, да пълзят пред Нато, както Горби или оня алкохолик Елцин ли? Каквото е, това е! Ватенки или не, Русия каза на НАТО да го ***. А на ЕС директно им закова пироните в ковчега. Както и на Украйна, която вече не съществува!

108

Жуков

преди 1 година

Еее големи разбирачи са западните разузнавания но явно при хвърляне на боб нещо не могат да познаят!!!!

107

Раzzия

преди 1 година

Абе ***, чий е Херсон? Втората армия на третия свят!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Доктор Чалнат в измерението на лудостта. Наскоро излезе такъв филм, документален.

105

Анонимен

преди 1 година

То по-скоро е как НАТО и ЕС претърпяха катастрофа с Украйна.

104

Анонимен

преди 1 година

Вън от държавата ни украинските гадове

103

Анонимен

преди 1 година

Русоид = катастрофа!!!

102

Катастрофа за ЕС

преди 1 година

Тарикатите от РС си мислеха, че лесно ще съборят руската икономика, но резултата се оказа съвсем друг. Русия намира пазар за своите горива на изток, а САЩ продава на ЕС втечнен газ на четири пъти по-висока цена отколкото на вътрешният си пазар. Резултат: европейски фирми се местят в САЩ. Е, кой загуби от това, за Западна Европа дълги години готвеше Украйна за война с Русия? Загубиха европейците. САЩ ги яхна по-добре от всякога.