9

Анонимен

преди 1 година

Гърците винаги са били по тарикати и този път отново ще изпързалят българите! Ама какво да се прави с хора, които не могат да обслужат една избирателна машина! Тъй, че може не само да се загърбите ами и още да се надупите!

8

Истината е свята

преди 1 година

Траките са ГРЪЦКА лъжа и измишльотина.............Никога не е имало Траки а е имало беси,одриси,даки,серди и прочие...............За да се смяташ за тракиец преди три хиляди години първо от някой грък трябва да научиш че изобщо съществува нещото Траки...........Човекът чието въображение изфантазирало Траките е гръкът ХЕРОДОТ

7

Анонимен

преди 1 година

До Едва ли! - само дето има малък проблем! Докато ти си живееш с "величавото" минало в панелката, Света върви напред! Тези дето живеят в миналото, рано или късно стигат да украинския сценарии. В случая, гърците са изразили подкрепа - дали от сърце или по други причини - не е толкова важно. Всяка подкрепа е добре дошла. Без да коментираме, че внуците ти не ги интересува "мъдростта" ти. Искат глобален свят, а не живот в страх и омраза трупана с векове!

6

Анонимен

преди 1 година

РР е шарлатанин

5

Наблюдател

преди 1 година

Гнусни инсинуаци! Загърбим ли миналото, значи не знаем кои са нашите предци и сме изчезнали като народ!

4

Анонимен

преди 1 година

Добре,че са нашите туристи.Трябва да ни благославят.

3

Кой ще ни ли?

преди 1 година

До Анонимен 1...Със сигурност няма да си ти!А пък сме чували много неща.Като например,че гърците са нашественици от Африка и досега в някой части на Балканите им викат "гюпци",тоест Египтяни!Също така сме чували,че гърците са откраднали културата на нашите прадеди траките и са я представили пред света за своя.Много неща сме чували ние драги,но явно ти не си чувал!

2

Едва ли!

преди 1 година

Не сме чак такива балами!Нищо не е забравено и никой не е забравен!

1

Анонимен

преди 1 година

Пак общи приказки.