7

Анонимен

преди 1 година

Зарков, то хубаво призоваваш, ама след като тоя който предложихте чупи законите и Конституцията, то какво да очакваме с тези "призиви". Или го погвайте на импийчмънт или не ни занимавайте с вашите глупости..

6

Майора

преди 1 година

Абе главансци и анонимници , птщрокурстурата ли пуска убийци нс сеобофв или съда? Явно личи ниската ви юридическа компетентност и затова нещата не вървят! А колкото до главният прокурор той многократно е доказал че е независим! Вашите любимци искат прокуратурата да е част от изпълнителната власт , което е нарушение на Конституцията за независимостта на отделните власти!

5

аа1830

преди 1 година

От Руте да внимава до Важно е да започнем да работим по европейски. От Цинизъм до България има да свърши много работа. Набиха ви кратуните за два дена и се завъртяхте на 180 градуса, безгръбначни български политици. Срам сте и унижение.

4

Главанак

преди 1 година

Няма и не може да има в ърховенство на закона в България, докато главен пр окурор е Гешев! Факт! Примери, колкото щете! Затова ще гледаме Шенген през крив макарон!

3

Анонимен

преди 1 година

първо прокуратурата да започне да работи, то закони има

2

Анонимен

преди 1 година

Крумчо, момче младо и невинно! Много си зелено бре! Отиваш към трета категори хора в Ес, не втора!! А инак работи, работи!

1

www

преди 1 година

Защо е толкова ограничено това Крумче, копае дъното!