91

дед

преди 15 години

Браво на полицията закопчаха най-после един/евинен/ човек който се бори за хляба си и да има млеко и за децата на същите тези полицай.Браво и на министър дето ги прати.В тая държава най-големите престъпници са на власт.Загиваме братя!

90

Даскалеску

преди 15 години

види , че нещо застрашава помиярския му стаус на лакей на Сер гея , и веднага почва да носи от 9 дерета вода ( или помия) , и да залива пространството с нея . Бих искал да го успокоя - дори и при Бат Гойко , дори и при Костов , за *** службица винаги ще има , да не се плаши .Лошото е , че всеки успех , всяка победа за помияра е загуба за българия . А в последно време , все *** побеждават..... :-(

89

БЪЛГАРИН

преди 15 години

Чешите си езиците тук. Каква е ползата? Олеква ли ви, като се изкажете? А като се събудите на другия ден - пак с болка, скапано настоение и без самочуствие. Не сте единни и не можете да се организирате за стачка. Имаше стачки на лекари, учители, тираджии, таксиметрови шофьори... но всички поотделно стачкуваха и нямаше мащабност. На всичкото отгоре бях в шок, когато последния път стачкуваха тираджиите всички взеха да ги ОПЛЮВАТ, вместо да използват момента (галамацията) да се направи мащабност да излязат всички на улицата пред парламента и всеки там ди си го изкара... колко такива моменти изтървахте... но избирате варианта тук. Да ама тук не е както при джамиите с уредбите. Те се чуват надалеко. Тук е добро място да се организираме за стачка. Всичко останало е губене на време. Най-лесното е да се бяга в чужбина. Жалко за България. Хубава страна. Изостават я българите а не се борят за нея. Стачкувайте да не си загубите скъпата ви Родина

88

vladi

преди 15 години

Ти май протестираш, ей така по принцип. Даже ако те накарат да си пуснеш водата в *** пак ще протестираш. А данъци не плащаш, защото проститутките не плащат данъци. Аре духай го , ***!

87

дедовия

преди 15 години

Що спорите бе кавали ? Че ние какво не внасяме от китаи, да не сме умрели. пък който е луд да плаща данъци на тъз държава. А на гражданина да му кажа , оди си и ти на село, щот май много станахме гражданите

86

:()

преди 15 години

Фермерите са прави и трябва да си отстояват позицията до край!А на тези, които много ги интересуват безценните им данъци и само пищят като ощипани, че им взимат парите заради фермерите само ще кажа - връщайте се на село и почвайте да си гледате стоката ама качествено, стига сте се влачили по градовете и сте задръствали улици и офиси, а си обработвайте земята и ни давайте евтина и качествена продукция.Ако не искате (както и в цяла Европа не искат и затова дават големи субсидии!) спрете да пишете глупости, а подкрепете фермерите, че не след дълго и хляба от Китай ще ви се кара...

85

vladi

преди 15 години

Абе фермерите са прави за себе си и това крадливо правителство трябва да си намазва ските. Обаче, кой ще ми обясни защо да ги субсидират с мои данъци, при условие че , казват, качественото българско месо и мляко се изнасят, а вкарваме *** от чужбина. Т. Е. не стига , че хрантутя сума ти ***, ами и трябва да плащам заплати на пичове, дето произвеждат селскостопанска продукция на мнооого висока цена и се чудят защо са неконкурентноспособни! Когато си купувам олио, по-скъпо от това в Гърция, някой субсидира ли ме?!

84

преди 15 години

тези, които плюят по млекопроизводителите са болни мозъци и нещастни комплексари провалили се в живота!подобни съграждани с подобни психични смущения плюха и по учителите по време на стачката им.те ще плюят по всеки и всичко докато са живи, защото злобата им дава сили да живеят. мога да добавя също, че те са мазохисти :)

83

Българин

преди 15 години

Погледнах два - три коментара по- долу и ... за пореден път ме хвана срам, че съм Българин. В нашата страна всичко може да се изопачи, обърне, изкриви. Дори душиците на хората, като черва се изкривяват - всичко зависи от личния интерес.Млекопроизводителите са прави и само кретеноид с болно съзнание може да твърди обратното. За съжаление, дори им се отнема правото на протест, когато са ощетени! В такъв случай, населението на страната ни има огромни основания да продължи да намалява, той - Господ - (или Съдбата, ако искате) - съди справедливо!!!

82

от 57

преди 15 години

Грешиш нищо и за никой.Има и честни хора сред тях,но не се знае колко.

81

DevilishSoul

преди 15 години

76 и за да не звуча голословен за "бранша" ай чети, куко:Google began in January 1996, as a research project by Larry Page, who was soon joined by Sergey Brin, two Ph.D. students at Stanford University in California.[6] !

80

DevilishSoul

преди 15 години

76,да бе, преди 15 години през 1993, имаше двуядрени процесори, наш ко яко беше, джиткахме Mario с 3D, при това мултиплеър, онлайн - пфхахахахаха! !

79

aleksandrova

преди 15 години

mnogo znaqt da govorqt nqkoi hora,koito ne sa navutre v ne6teta.supryga mi se zanimava sus zemedelie ot 10 godini i izliza su6to na protest.ne moje da se podigravat taka s horata,koito iskat da izkarvat parite si s 4esten tryd.vsi4ki vie iskate da qdete,nali.NE GOVORETE GLYPOSTI,4E FERMERITE SA MYTRI.YVAJAVAITE 4OVE6KIQ TRYD.ZEMEDELSKATA RABOTA E ENA OT NAI-TRYDNITE V MOMENTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

78

Хайдут Велко

преди 15 години

Най-после се разбра, че в тази държава имало и МЪЖЕ! Поздрави и подкрепа! Само така!

77

преди 15 години

Triabva vsi4ki da izlezem,kraino vreme e da ima obeseni kradlivi fesove

76

kyky

преди 15 години

ами явно ти е нужно, щом се изказваш толкова неподготвен :)а пропо, бранша е доста по старичък от `15 години`, така че не се дуй пак неподготвен, моля те :)и така... пусна ли гугъл за да провериш, все пак, или ще изместваш темата все по встрани и по встрани?

75

DevilishSoul

преди 15 години

74 да бе за 15 годни работа в бранша още не мога си служа добре с Google - искаш ли да ме научиш:)

74

kyky

преди 15 години

ааа за мен не се безпокой, бирата е студена, времето е мое, живота е хубав :) ах, да, и за разлика от някои мен не ми е виновен ни космоса, ни козината, щот просто си се справям сам със задачките :) линкове? искаш да знаеш че не можеш да пуснеш google и да набереш там в прозорчето `искания животновъди` и да чукнеш ентър? толкова ли е над хЕнтелектуалните ти Фъзможности?

73

DevilishSoul

преди 15 години

72,Я дай линковете да видим колко минути ще престоят :)))))Ти опредлено имаш нужда от почивка:)

72

kyky

преди 15 години

eх, пак се изквърли като батмухобойко пред бареков.....ми нали ти казах - ходи прочени ПОНЕ още няколко източника КАКВО искат тия така наречени `животновъди`и ти пак - же ми копипействаш ТАЯ статия, като тук са безкрайно известни със слагачеството си пред баттибойко и със триенето на всички коментари, дет не Славят Вярната Позиция на Партията Герб :))глей сейра, ся като се върнат от биренето редакторите как ще забършат всички коментари, в които се споменава името батмутрагенбойково.....а пропо, искаш ли линковете, или сам ще си намериш в нета исканията на `животновъдите`?