22

Демократ

преди 1 година

Подкрепяхме ВИ,но видяхме,че сте едни службагонци и шарлатани вече няма подкрепа.

21

Сам Боха

преди 1 година

Не е истина колко готованци се надяват да се облажат от кацата с меда при едно гербаво управление !Визирам не само гербавите тролски душеизлияния , но и впечатления от живия живот , и то от такива особи , които по един или друг начин са пострадали от гербавата номенклатура , но продължават да се надяват с oв4a упоритост гербав да помисли и за тях ! Блажени са верващите , ама те ще си остават с голия г3 ,а гереберугите ще си редят пъзелчето ...

20

g

преди 1 година

Какви дивотии плещи тоя ?Ба си боклу.а .

19

баба мара

преди 1 година

и да стискаме 5000 лева за операция в ръката позор

18

абе

преди 1 година

ало пп, почвайте открито да развявате многоцветното знаменце !

17

Анонимен

преди 1 година

Тез от партията на любовта (ПП) що не вземат да се скрият

16

Читател

преди 1 година

В следващия парламент сигурно ще имате само 2 депутати - Кирчо и Кокорчо. Останалите само ще обикаляте по сутрешните блокове да вдигате патардия.Как пък не си седна на *** да изработиш нещо, а само интервюта може да даваш!

15

Анонимен

преди 1 година

Първо лекарската гилдия да излъчи човек който да подреди и реформира здравеопазването. След това могат да се пробват и с държавата. Какво е това администратор в държавна болница се изстрелва за премиер? Поне не е мутра, пожарникар или ***.

14

Анонимен

преди 1 година

Кой и от кАде беше тоа селомAн?

13

Краси

преди 1 година

Бандата ГЕРБ и комунистът Винету са най-голевите крадци!Закриля ги Гл.Каскет!

12

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО СА НАЙ МАЛКОТО ЗЛО

11

анонимен

преди 1 година

Вие от ПП сте грешка на природата. Доста психиатрични клиники ще са ви необходими.

10

Майора

преди 1 година

Срамота Христанов , от "Партията на провалите" довела страната до фалит , искащ чрез фирмата на жена си да поеме контролс на Капитан Андреево, с Даскалов пропусксщ ТИР-ве към Германия без проверка консъатирсно пт тях , с заеми от 20 млд , с аферите Джемкорт и Газпром , с източването на ББР , с издаване на държавни тайни , с неспазване законите и Конституцията , това нормално лие? Вие превърнахте страната в детска градина с харвардскит мшеници Кирчо и Кокорчо!

9

До Германов

преди 1 година

Ти изчака ли да мине сутрешната визитация или санитарите те изпуснаха от контрол? Пий си хапчетата, които добреят чичо доктор ти е предписал и може би ще имаш подобрение...

8

Кан

преди 1 година

Тия с големите претенциите. За двете си години власт довършват това което Борисов беше построил. Нищо тяхно, ама нищо, само голими кредити високопарни приказки и тъъппи сравнения. Провал

7

Анонимен

преди 1 година

Номера с ГЕРБ е виновен не минава, като цяло доста изтъркан номер който само дебело подчертава колко долни лъжци са ПП които изпаднаха в тотална излоация от всички, в момента върви вътрешен разпад и се ядат (бият) един с друг!

6

Анонимен

преди 1 година

До 2:Вместо да пишеш коментари отиди в спец службите и подай сигнал.Много ме съмнява да е вярно.Кой престъпник ти плаща да разпространяваш откровени лъжи?Ако беше вярно нямаше да пишеш коментари...

5

Анонимен

преди 1 година

Този да обясни защо избутваха коли в кресненското дефиле и как стана министър след като само ходи по планини и продава веган барчета.

4

?!?

преди 1 година

Чупят *** тия от ПП! Като блондинка в сутрешен блик са.

3

Анонимен

преди 1 година

Заради Пропадналите Пицари от две години насам считаме политиците за психично болни,а на НС гледаме като на психодиспансер.Преди така не беше.