19

Шопендар

преди 1 година

Като гледаме простотиите на БСП,личи си че много са се получили от миналото си

18

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ВИГЕНИН БСП Е ПРЕДИШНОТО БКП

17

Анонимен

преди 1 година

Горките, няма партия да е сторила повече злини на България и българите от БКП/БСП/ДС. Столетницата е първа в тази класация, за всички времена. И няма да може да се поучи, защото престъпленията й са твърде големи.. Презлди и след 1989. Предложението на Габровски е твърде голям компромис към БСП. Други няма да има. ПП ще продължава да добива БСП.

16

нормален

преди 1 година

а ние не считаме че вие сте се променили в това което се опитвате 12г. да ни убедите, за това сте на някое си място на избори .

15

Европеец

преди 1 година

Като ви гледа и слушам , вие си стоите на основите на БКП .Нищо не сте развили като политика различна от тази която следвате от 1944 та до днес! Вашият верен стожер е СССР бивша и имперска Русия днес! Малодушни комунистически ***!

14

Анонимен

преди 1 година

Ако управляваха ГЕРБ сега нямаше да има тия проблеми!!!!!! Затова пък управлява БСП и има огромни проблеми.

13

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което трябва да направи БСП е д а се разформирова и да изчезне от българския политически живот. Откак се е пръкнала БСП/БКП само ни вкарва в тинята. Поредния позор за България е, че още съществуват. Най-големият им мръсен проект е пробутването на Радев за президент и лъжите за неговия евроатлантизъм. С който подведоха много хора да гласуват за него. А той си бил чист болшевик с ч--угун в главата и платен агент на Москва. Което не го различава от БСП - и те са същите.

12

гостенка

преди 1 година

аБСП кога ще се извини за гоненията и арестуваните пратени в Белене. След като се припознавате със 100 годишна история, значи се припознавате с БКП... ГЕРБ няма да какво да се извиняват! БСП влезе ли във властта и следва погром на икономиката ни, поредното доказателство го видяхме, ще носим още дълго последствията оставени от Нинова.

11

Анонимен

преди 1 година

От БСП какво печелите от хартиената бюлетина? Обслужихте най-открито и най-позорно шайката ГЕРБ. БСП е патерицата на ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 1 година

На Герб толкова му е и миналото, Вигенин, имат време да трупат минало. Ами вие от вашето минало дали сте се поучили? Изобщо не, така че не се правете на зорлем ментори.

9

ПЕШЕВ

преди 1 година

До Анонимен --- 4---- АМи нещо не се получава на твоите любимци. Ей заминавай търсят много работна ръка там :))) Ами той поп Кръстьо никога няма да бъде сам :)))

8

хаха

преди 1 година

A много от нас смятат че БСП = БКП и не е измит срама от миналото ви ...

7

Майора

преди 1 година

Вигенин какви розови сънища сънуваш? Та Милиончрва и Раданни вашта група в ЕС винаги гласуват срещу интересите на страната! Видяхме че ГЕРБ като не управлява миграционния натиск е увеличен , самите вие сте срещу Икрайна, , Копейкин е срещу ЕС , мислите ли че по този начин не влияете върху приемането ни в Шенген? За нищо не ставате , вашата безпринципна коалиция доведе страната до фалит , с вашата партия теи пъти фалира страната!

6

ДПС, ГЕРБ, БСП

преди 1 година

ВЕЧНА ХАРТИЕНА ДРУЖБА

5

...

преди 1 година

*** ! Гледай си София прайда и не се меси в мъжките работи !!!

4

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересувате. Света е окончателно глобален. Каквото каже Вова и така ще бъде.

3

Анонимен

преди 1 година

Такъв материал ще излезне скоро за Гешев и Борисов в нидерландската преса, че ще им трябва успокоително

2

Анонимен

преди 1 година

Напротив, поучили са се! Поучили са се, че спокойно могат да ограбят цял един народ, без никакви последствия!

1

Германов

преди 1 година

ГЕРБ е полицейска партия на репресиите,техни мутри гонят Българи дори в Европейският Съюз, във Виена Австрия ме изтезаваха, в Белград се опитаха да ме убият! Всичко това е истина на 100%!