64

И какво разбираме

преди 1 година

за най-могъщия човек в Европа, след когато всеки ден проси помощи и пари като стара жена от малцинствата, пред входа на търговски център? Какво ни казва това за неговото могъщество? А "изпълнителя Харбек" е доста точно казано, но по-точно всички в статията са изпълнители, защото не провеждат собствена политика, а директно изпълняват волята на САЩ. Всички наградени западни лидери, първо не са никакви лидери, а последователи и второ не заслужават и 10 минути от нашето време.

63

Цялата статия

преди 1 година

може да се опише с една дума - трагикомедия!

62

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК БИЛ ВЕЛИК? БЕЛИК Е ЕДИНСТВЕНО ПУТИН И СЛЕД НЕГО ОРБАН КОЛКОТО И ДА НЕ СЕ ХАРЕВА НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДОБИЧЕТА.

61

Реалист

преди 1 година

Лебрастнта статия, глупост до глупост..

60

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не е личност на годината,ами е зеленчук на годината !

59

Анонимен

преди 1 година

Избраха Зеленски за личност на годината, нелепо е! Първо, евреин... Второ, американски агент... Унищожи народа на огромна Украйна... Открадна бъдещето на украинския народ... В същото време великият лидер Ердоган спаси милиони хора от гладна смърт. .. Разтвори обятията си за хиляди бежанци... Но няма да го наградят... Защото е мюсюлманин... Защото не е масон... И не е американски агент, и не го прави танцувайте под мелодията на Европа

58

Анонимен

преди 1 година

Владимир Зеленски е просто малко джудже, което се опитва да играе ролята на Сатаната!

57

Анонимен

преди 1 година

Американски мислител: Състоянието на Зеленски надхвърля 20 милиона долара и той иска все повече пари

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64Украинците показали.. Нима? Ако го нямаше Западът и Щатите Украйна нямаше изобщо да посмее да гъкне защото е наясно колко са й възможностите. Както досега някой друг определя какво е свобода и за кого е . Но истината е че истинска свобода няма. Просто едно влияние се сменя с друго. Това е същността на цялата дандания. А пък нека да има и бежанци то помага за каузата. Много важно че обикновените хорица страдат. Това изобщо не е важно. Уникално.

55

Ясно е!

преди 1 година

До отец Нафърфорий- Ми те в тази прекрасна статия са ти отговорили: "Най-могъщият човек в Европа: Володимир Зеленски"!!!!:) Пак са те нафърфорили май, а?

54

Анонимен

преди 1 година

Този от снимката ли е най - влиятелната личност, този мазен блюдолизец? Наистина сме паднали много ниско, щом величаем подобни ***. И то защо? Защото ни изнася да го правим не че има действително нещо в този човек. Неговата работа е като величаенето на разни бивши шпиони предатели. Вършат ни работа, просто е. Само че не знам те какво очакват. Такива като Зельо ги използват но не ги обичат. Май ще види яласт през крив макарон.

53

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е срам да пишете такива ГЛУПОСТИ!!!

52

Bobi

преди 1 година

СЛАВА КОКАИНУ

51

Анонимен

преди 1 година

Еврейско *** подвластно на САЩ!-:((( Докато е този на власт,Украйна нищо добро не я очаква! Бих Американският Империализъм и шовинизъм Вова!!! И Украинският Фашизъм най вече!!!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Хахах а, бащицата на копейките даже вече не го броят за жив. И правилно, след като го видяха колко са му реално силиците...си остава проблем само за чебурашките

49

мдаааа

преди 1 година

Как ли ще приключи кариерата на Зеленски... като Хитлер, Чаушеску, Садам Хюсеин, Бин Ладен или като Мусолини....

48

МНОГО МЕ ПЛАШИ

преди 1 година

ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ И ТОЗИ ПОГЛЕД > БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО ЩЕ ВКАРА ЦЕЛИЯ СВЯТ В ЯДРЕНО УНИЩОЖЕНИЕ > ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ТОЗИ ФАНАТИК

47

ТОЗИ НАРКОМАН

преди 1 година

НЯМА ПРАВО ЗАРАДИ 4 ПРОВИНЦИИ, КОИТО НЕ СА С УКРАИНСКО НАСЕЛЕНИЕ И НИКОГА НЕ СА БИЛИ УКРАИНСКИ > ДА ТЛАСКА ЦЕЛИЯ СВЯТ КЪМ ЯДРЕНА КАТАСТРОФА > ЗЕЛЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СВАЛЕНО ОТ ВЛАСТ И ДА СЕ СКЛЮЧИ ТРАЕН МИР

46

Ром"с

преди 1 година

Клоун за личност на 2022 ,еми да ,Той манипулира половината от Европа.

45

До авторката

преди 1 година

Най могъщия човек в Европа бил Володимир Зеленски ?!? Това сериозно ли ? Поне, обаче последното изречение казва всичко.