13

стар

преди 1 година

Честит празник млади хора. Поздрави от един бивш студент понастоящем пенсионер!

12

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия бг измислици, скоро няма да има кой да работи, от 3 милиона работоспособни, един милион администрация

11

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм . Децата на комунистите и комунистите и техните фракции пробутват новият си празник 8-ми декември. Пияндури , вземащи всякакви транквиланти и затова са безумно неграмотни и мързеливи както техните родители, които разграбиха българите които реално бяха не само репресираните, а и тези, които не членуваха никъде дори в ОФ-то и бяха безумно бедни .

10

Анонимен

преди 1 година

Е те не празнуват ли всеки ден по чалготеките?

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11. Въобще живота е сложен викаш.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 И ти си прав, но и ученето също е важно. Ако не се справя със заданията няма да натрупа знания, а без тях ще е само една калинка с диплома. Няма ли полезни връзки, без знания ще бъде само консултант продавач или приятно на външен вид момче, годно да е стои на пропуски на входа на някоя по-лъскава фирма. Калинка с връзки пък ще взима добри парички за нищо-правене.

7

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

Да учат чужди езици

6

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави и дано имат късмет!

5

Анонимен

преди 1 година

До 23годишен. В студентсвото не са важни заданията. Трябва да се интересуваш от несъвършенствата в държавата и света и да се бориш срещу тях. Да се събирате и да развивате идеи и да правите изобретения. Е ... то и на запад вече са само ученици и спряха студенсткия дух но все пак там нещо правят като студенти. Това не ти е училище бе и след него да можеш да се напиеш.

4

23годишен

преди 1 година

После да не се окаже, че няма да завършат... Аз поне ще празнувам с право, понеже съм си направил всички задания от университета и сега съм спокоен. Да му мислят тези, които ще наваксват.

3

Лена

преди 1 година

било е празник едно време. сега е повод да се направят на гълъби с всевъзможни субстанции без задръжки щото нали е празник и днеска може и да дефилират в някоя механа с надписите на балмейн от турция

2

Анонимен

преди 1 година

То не виждам да има студенти. Има некви ученици след 12-ти клас

1

Г

преди 1 година

Честит празник, и утре най трезвият да кара на обратно.