17

От украинския фронт

преди 1 година

Тук ковид няма. Мием си ръцете на половин час, дезинфекция всеки час. Стриктно спазваме социална дистанция.

16

Анонимен

преди 1 година

До 16 - "В болницата за болен от ковид плащат 2000 лв за пациент, независимо дали е лежал 1 седмица или 3 месеца" И също независимо дали е дошъл с температура 37 и малко хрема, нали? А ако си лежи вече в болницата за нещо и му "открият" И КОВИД, кво става? Сами пари при нас дошли, нали? С PCR"теста", който три години не може да проумеете че не е тест и с него се движи цялата измама.

15

Анонимен

преди 1 година

В болницата за болен от ковид плащат 2000 лв за пациент, независимо дали е лежал 1 седмица или 3 месеца. Така че са на загуба. За черепномозъчна травма напр. е 3 х по-скъпа пътеката. Така че издишаш!

14

сина

преди 1 година

Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали руската граница и са на 60 километра от Москва. В града цари паника, започва масова евакуация към Сибир. Руската армия е в паническо и тактическо отстъпление в посока Омск. Байдън е предложил убежище на президента Путин в белия дом. Урките излязоха с декларация, че след превземането на Москва ще се насочат към Пекин. Двеста тридесет и пета украинска армия ще се отправи на запад да превземе Полша, Унгария, Чехия и Германя. Слава кокаине!

13

Анонимен

преди 1 година

Личните лекари не вземат нито стотинка за диагностициран пациент с ковид. Стига лъга!

12

До Бля бля

преди 1 година

Кого лъжеш бе мамче, в болничните винаги пишат ковид, дори и при черепно- мозъчна травма. Да не са луди да изтърват кражба на бонуси и пътеки. Майтапчийка.

11

Анонимен

преди 1 година

Бля бля, сефте се заразихме преди месец, никой не ни регистрира като болни. В болничните листове - остър бронхит.

10

Анонимен

преди 1 година

Както върви може коронавирусът да мутира в обикновен вирус, поразяващ предимно по-младите, а не както е сега най-възрастните.

9

Анонимен

преди 1 година

Кофти вирус, повтаря, преболедуването не те предпазва от ново боледуване, а и починалите са много. От грип умираха по десетина човека на година, а тук са хиляди. Ваксините са с недостатъчна ефективност, макар че доста помагат.

8

Анонимен

преди 1 година

Какви са симптомите на последния подвариант? Как се кара? Колко души стигат до болница? Дори Кунчев каза, че вече прилича на другите респираторни вируси. Айде Стига вече с тази стъгмистика, а? Стига с този ежедневен тормоз. Ще станат три години... Ще гниете в пъкъла всички слуги на фарма м а ф и я та. До един!

7

До 6

преди 1 година

Е, и? Много важно, грип.

6

Анонимен

преди 1 година

Случаите са много повече, но болните не се регистрират. Познавам 4 души, които са болни от ковид в момента , тестват се сами с тест от аптеката и не са регистрирани.

5

Граждани внимание!!!

преди 1 година

Коронаджиите герберасти-Костадинов, Габровски, Балтов, Кантарджиев, Мутафчийски нямат търпение да вземат пак властта, да спрат плановите операции, да върнат маските и зеления сертификат и отново да си напълнят чекмеджетата със златни клинични пътеки за Ковид! Уууууууу!

4

Анонимен

преди 1 година

Я си ***! Многократно!

3

Черния

преди 1 година

Ай стига с тоя вирус,отиде си вече.Ама на алчните доктори не им се иска.Дано чума ги тръшне

2

илюминат. ренегат

преди 1 година

С наближаването на властта на герберастите се усилва и корона фашизма.

1

Васко лепенката

преди 1 година

Коронизмът си отива, спете спокойно деца!