96

Капитан Петко

преди 1 година

Руската пета колона ще са много доволни, че не ни приемат в Шенген. Ще го приемат като успех за жалката си пропаганда.

95

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Бай Ментор - или си по скоро Бай Путинофил? Православни?! Това от путинската боза дето е смес от велико-имперски руски мераци, пан-славянство и щипка православие ли го изкопа? Всяка държава, в т.ч. и ние следва да се бори за правото си в ЕС и да си го извоюва. Това е задължението на политиците ни. Друг е вече въпроса, колко ги имаме. А трети е въпроса дали се борят, или обслужват путиновия мерак да сме откъснати от ЕС за да прокара тук азиатския си глобализъм.

94

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 93 - а с руския планктон как стои работата? Чувстваш ли се унижен от това, че Путин подари азбуката ти на Македония? Или там по навик обичаш да се влачиш по корем, "обикновени човече"? Това е бъдещето на България и децата - част от цивилизования свят или не. И да, касае обикновения човек. А това, дето не касаело маргинали като теб си е лично твой проблем!

93

Анонимен

преди 1 година

само къде влизането ще привлече инвеститори и ще се вдигне стандарта на живот, ама инак не, не ни занимавайте с глупости...

92

Анонимен

преди 1 година

както и паднаха визите за ФАЩ! хахахаха робите продължават да ги лъжат а те блеят и ръкопляскат докато им вземат природните ресурси, човешки ресурси и всичко което може да се вземе.

91

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с глупости, на обикновения човек не му дреме за тази тъпотия, стига сте ни унижавали пред евроатлантическия планктон да се натискате за нещо безсмислено

90

Бай Ментор

преди 1 година

Тия са решили да не приемат повече православни ,но може пък да си харесат Хърватия!Ако това стане , значи сме жертва на религиозна дескриминация!

89

Анонимен

преди 1 година

Някои хора не знаят какво е Шенген, а коментират. Типично балканско знание.

88

Анонимен

преди 1 година

не няма да получи одобрение, ще получи отсрочка да се превърнем в буферна зона за ***

87

ПЕШЕВ

преди 1 година

Хайл Австрия ! f off

86

хаха

преди 1 година

Чесно ли , не ни дреме !

85

Анонимен

преди 1 година

Защо е това бързане и натискане за Шенген? Мен не ме вълнува! Напротив искаме си левчето! Както е тръгнало,всичко в ЕС да се уеднаквява ,то в даден момент ще се изгубим по пътя! Кои сме и от къде сме тръгнали!!!-:(((

84

Анонимем

преди 1 година

По данни на европол, контрабандата на кока възлиза на 6милиарда евро,като половината влиза през пристанище Ротердам .По данни на DEA 1/2 от синтетична та дрога в САЩ ,идва от Холандия ,като е произведена там.И тези ни спират.Боже наглост.

83

Анонимен

преди 1 година

Няма да ни пуснат в Шенген и не защото не сме им изпълнили условията, и не защото пускаме нелегални или каквото и да било друго. Масовката от нелегалните влизат от Гърция и Италия по море. 155хил от Гърция и 80 хил от Италия до Октомври, 12хил през България. Просто няма да ни пуснат защото догодина в Австрия и Холандия имат избори и ако ни пуснат опозицията им за всеки нелегален дето извърши престъпление ще вика "ето пуснахте България и това е резултата" нищо, че е влязъл през Гърци или Италия.

82

Анонимен

преди 1 година

До 82:Пълни глyпоcти.Имат икономическа изгода да не ни пуснат,а вие правите услуга на чужденците като им припявате.

81

Анонимен

преди 1 година

До 73:Ти българин ли си или лукова глава?!Май си лукова глава.Хващай си под ръка онзи където все Путин бълнува и се махайте от България!Хора,които все срещу родината говорят и пишат ни дразнят и не ни трябват.

80

Анонимен

преди 1 година

всички медии са само за пропаганда, а истината е много далеч от това което ви се поднася смляно за да не се напъвате - говорят за Шенген но и на децата от 1-ви Г глас им е ясно че няма да ни пуснат. НЯМА! БГ няма какво да прави в Шенген с това аборигенско мислене , най-бедната и най-мафиотската държава в ЕС и не само.

79

БОКО от БАНКИ

преди 1 година

остана една стена да измажем и сме готови ...

78

Анонимен

преди 1 година

За старите братя Руси нищо не се казва обаче. Те са мили и добри и ни любят безкрайно. Във всеки един миг са готови да ни помогнат да станем втора Молдова. И обективно погледнато - като манталитет и капацитет там повече пасваме.

77

Мда

преди 1 година

До 76 - да те светна - никой не го е еня за Шенген. Това са дъвки за нашите нищоправци, да се ударят в гърдите поне за нещо! А аз имам претенции за лицемерието на новите "братя" - на които хем трябва да им бършем лай.ата, нали помниш "елате мили мигранти, ние вие чакаме...", ама ако може да сме пред вратата, от външната страна...Та, простите сте вие, дето им вярвате на тия гадни лицемери...