15

Анонимен

преди 1 година

Стояне, и като певец те нямаше, като политик пък си пълна нула. Но имаш осигурена добра заплатка, която на друго място няма да видиш. Колкото по-малко се правиш на говорител, толкова по-добре за теб. Че иначе съвсем олекваш.

14

Анонимен

преди 1 година

Тази певица имаше май едно време известна песен, ама вече съм я забравил

13

Анонимен

преди 1 година

Като искате мнозинство спечелете си гласоподаватели

12

Анонимен

преди 1 година

Михалев, ти не си нищо повече от провален певец.

11

Off

преди 1 година

Вие искате едно, други хора искат друго. Въпросът е кои са повече. Или винаги трябва да става каквото вие искате, а ако не стане да плачкате и да тропкате с краченца?

10

реформаторската

преди 1 година

Ми, направете го с Габровски такова общество, нали за това е тръгнал да говори с такива, като вас!

9

Анонимен

преди 1 година

Ало певицата, изобщо не ме интересува какво искаш. Важното е какво аз искам, а то е да се махате!!!!!!!

8

Хаха

преди 1 година

Н. Хайтов: "Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто да го направиш..."!Само дето за тая работа ще ви трябва и ИТН, ама вече си изядохте хляба май...!

7

Зозо

преди 1 година

......Ние искаме реформаторско мнозинство...... Хахахааа, ами коалирайте се пак с БСП и сте готови. Maмaви дoлнa!

6

Ти да видиш..

преди 1 година

Хората искали да се махне това корупционно управление на Борисов..!А как така ГЕРБ пак на първо место ? Нещо послъгваш.Хи, хи..

5

Анонимен

преди 1 година

Михалчо...вие сте един файтон хора! Какво реформаторско мнозинство....От една трета гласували взехте проценти, колкото да ни тровите с присъствието си по медиите ... Добре, че е район чужбина да има още някой заблуден беглец, да ви се върже на глупостите и да си даде гласът ...Какво "важно" следва сега ...може би пак Истанбулската конвенция да приемем.... нещо по така евроатлантическо да пишете точки пред Козяк за коледни бонуси...

4

Ей, сладур!

преди 1 година

Стоенчо, много поддържан френски маникюр имаш! Горд евроатлантик като всички твои съпартийци!

3

Стоенчо??

преди 1 година

Този нищоправец певец с Конрад Аденауер ли се сравни току-що? Или кирча и кокорча? Нали две години управляваха, защо само Борисов им е в устата? Ако не ги беше разтурил Слави заради схемите им, щяхме да караме втора Виденова зима. А Борисов каквото в направил, тези се видя, че не могат да го поддържат дори. Малко ми идват в повече с техните истерии. Ще е добре да останат под бариерата на следващите, а Бойко да спечели пълно мнозинство. Да видят, че света, в който живеят е нереален.

2

РАЯ

преди 1 година

С тази администрация - най-вече директори на инспекторати, финансови директори, други директори и началник отдели няма как да стане. Нещата са дълбоки. С този съд и тази прокуратура още повече!

1

Анонимен

преди 1 година

Време е да си ходите по къщите. Седесарите разпродадоха цяла България на безценица начело с Иван Костов и неговите последователи сега ни говорят за корупция. Вие сте я измислили.