6

Гери Йорданова

преди 1 година

Чудя се колко много хора има в България , които много говорят , много критикуват , но , ако ги запитаме те какво са направили за нас , ще замълчат ! Сега президентът им е виновен ! Г - н Радев е и сам войнът е войн ! Търси начин ни и способи , за да помогне на България , но такива , като Стоян Мирчев , който никой не познава , си позволява да го критикува ! Така е много лесно ! Всеки го може !

5

ББ

преди 1 година

Стой та гледай...манипулаций по путин,целият Свободен свят е против геноцида над украйнците,боко му строй тръби през които му финансира геноцида,съучастник!реЗидента и нинова манипулират хората и насаждат страхове вкарвайки ги в грях...ако помогнем на убиваните било заплаха...заплаха сте руските агенти в България!бСп сте...пътници...реЗиденто е пътник...доАн и обслужващата го гроб-*** въпреки оперите им...сте пътници!!!...забравихте Бог и ценностите с който се раждат Човешките на Бо3

4

Алекс

преди 1 година

Депутат от залязваща партия критикува Президента.Бурен смях в залата.Мирчев да погледне колко избиратели привлече Румен Радев и колко БСП-то.След това може да раздава мнения за Президента.

3

Анонимен

преди 1 година

БСП за едни от създателите на хартиената коалиция. Доста сериозно и пълноценно обслужиха модела ГЕРБ-ДПС чрез връщането на хартиената бюлетина. Ще се радва, ако БСП изчезнат на следващите избори, най-после и заслужено. Партия, която се обвързва с историята на БКП и съвсем съзнатело възприема всички нейни ползи и вреди, които е причинила на държавата и народа ни.

2

Анонимен

преди 1 година

Не е от ПП Мирчев, ама то разлика между тях и БСП няма, един дол дренки са.

1

Анонимен

преди 1 година

Чудя се как световно известен специалист взе та се превърна в кукла на Герб? И как си позволяаш да наричаш тоя световно извесетнтен специалист кукла на някого? Ами, ако той нещо е видял или знае и е преценил, че това е правилната в момента позиция? Ама, то в приказките на тия от ПП-то логика нЕма, просто дай им да се изприказват, това поне донякъде го могат, не че нещо казват.