198

Joe

преди 1 година

Като свие студа януари ,февруари и 18-годишните мобилизирани хлапета ще се вдървят по полетата. Служил съм и на -20 градуса издържаш максимум 1час навън. В чужда държава и на палатки, по окопи, не ми се мисли.

197

Тошо

преди 1 година

Да, ето с какво се занимавате...с това което.... не ви е работа!Говорите за мирни средства, а правите нещо .....различно!Занимавайте се с образование, наука и изкуство, там ще имате успех!

196

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН Е АНТИХРИСТА

195

ПУТТТТ ЧУЙ!

преди 1 година

ВАС РУСНАЦИТЕ ВИ СПАСЯВА САМО АКО СТАНЕТЕ АВТОНОМЕН РАЙОН НА КИТАЙ! ТОЙЗА УКРАЙНА СЕ КАХЪРИ- ГЛУП...К.

194

Да бе

преди 1 година

До Русофил, не се бой за свободата на словото у нас и в европа, не сме фашисти и украинците не са. Дали кълвеш на путиската пропаганда или си си тъпичък не е важно, важното е че се възползваш от правата които ти дава демокроцията за да промотираш мафиотското престъпно диктаторсо образувание рускафедерация, където ако кажеш истината си в сибир или в гроба, засрами се бе

193

Така е ..

преди 1 година

Края на всички диктатори военнолюбци е еднакъв.Наполеон , Хитлер , Садам Хюсеин , Кадафи и Путин го знае.Няма спасение.

192

Анонимен

преди 1 година

Щом казва ,че няма да има допълнителна мобилизация, значи вярвайте ми - със сигурност ще има втора вълна. Същия този човек веднъж не е казал истината.На 22 февруари по РТВ твърдеше че русия никого няма да напада, а след 2 дни войската му бе на 5км от Киев.Ама той технически не бил излъгал. После твърдеше, че няма да има мобилизация, след седмица се случи точно обратното. Така, че очаквайте след нова година - новия набор в руската казарма.

191

Анонимен

преди 1 година

До 209 РусофилВ русия да кажеш истината ти струва арест и побой от милицията.

190

Анонимен

преди 1 година

Дали ще има кой да мобилизира, до тук 100к окупатори са на ония свят.

189

r3v0lv3r

преди 1 година

Тоя не разправаше ли, че всичко върви според план ?После се наложи да си наберат 320 хиляди войника, защото се оказа, че руската армия е огромна само на хартия. Да, блъфираш е изкуство, но ако постоянно го правиш, вече никой няма да се хваща.

188

Русофил

преди 1 година

Колко струва да кажеш истината в България?! Струва много - понякога даже живота ти!Струва - да си загубиш работата!Да изтрият поста ти!Да изтрият коментарите ти!Да получиш" наказание"от мета!!!Да блокират профила ти!Да се замислим! Не вървим ли по пътя на фашизирана Украйна?!

187

Възмутен

преди 1 година

Днес целият западен политически бомонд обсъжда темата: Къде да намерим убиец за него? Готови да платят милиард за това. И днес казвам едно: искам той да живее възможно най-дълго. Искам да му стисна ръката и да му благодаря, че спря целия този хаос.Бог да му даде сили и здраве!

186

Никола Вапцаров

преди 1 година

"И ако нас ни карат да умираме,а ако нас ни тикат към куршумите, то сигурно и лудия разбира,че ние трябва да си кажем думата.Та казвам аз, понеже няма олиои хлябът е от мъката по-чер, един е лозунга:"Терора долу! Съюз със СССР!"

185

cazzo duro

преди 1 година

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

184

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Няма да воювате дълго бе мужик. До няколко месеца Украйна ще ви изгони от земята си. Така ще бягате панически,че няма да можете да вземете със себе си окраденото.

183

Анонимен

преди 1 година

От стрикер вкл. до тук 11 сорросоидни мнения на които не мога да дам и цент ако съм работодател.

182

Анонимен

преди 1 година

"за да им повдига духа , а и.......онази им работа" - а, едва ли, май няма да може.

181

Анонимен

преди 1 година

А защо воювате там ? Какво правите в чужда държава...

180

Българче

преди 1 година

А бе, защо комунистите не са на фронта заедно с руските войски ? Корнелия Нинова може да се жертва и да задоволява руските войници , за да им повдига духа , а и.......онази им работа.

179

Анонимен

преди 1 година

Ще воюваш в Украйна , дръндьо, но сметката не е само твоя ! А и Господ си знае работата - гавно не може да съществува свободно!!!