16

Анонимен

преди 1 година

Хърватска свърши за 5 г неща, които ние за 15 г не може да свършим. Ако ни бяха приели в ЕС след извършване на всички реформи нямаше да го има нито управлението на Тиквата, Каскета или ,Чорапа

15

само празни приказки

преди 1 година

Какво значи мерки по върховенството на закона? Какво значи вие сте много корумпирани? Да вкараме политици и съдии в затвора ли? Да гласуваме специални закони? Да сменим Главния прокурор ли? Кое? Назовете го точно и ясно и без увъртане. Кой точно е виновен за тази ситуация? Искам да го чуя от тая, дето го играе посредника-преводач, голям разбирач.

14

Луда ли си?

преди 1 година

Има списък с критерии за членство в Шенген. Ние изпълняваме ВСИЧКИ - ДО ЕДИН! Върховенството на закона и т.н. са ни проблем, но НЕ Е КРИТЕРИИ за членство в Шенген! Все едно в магазина да си платиш за хляб и да ти кажат "смени си обувките, че са скъсани". Скъсаните обувки са проблем, но не условие да си купиш хляб. ЕС не е съюз, а средство една държава да наложи интереса си над другите. Наддаване и пазарлъци. А Шенген според мен не ни е нужен, проблемът е, че нямаме пари за охрана на границата.

13

До Пародия

преди 1 година

До Пародия, много слаб опит за манипулация :D :D :D Мислиш ли, че има някой да не помни, че Радев се бори да се запази ветото и точно той всъщност го отстояваше адекватно? герб казваха "има планина от доказателства, че сме прави, в ЕС да проучат". Радев им направи шах и мат с Копенхагенските критерии. Той парира просто киро да вдигне ветото още януари. Точно Радев беше единственият адекватен по македонския въпрос. Точно това да споменаваш...жалка история. Върни парите!

12

Предателката

преди 1 година

Това е същата Весела Чернева, която предаде България и се изживяваше като външен министър. Която обеща, че ще позволим РСМ да започне преговори без да е изпълнила критериите на самия Европейски съюз! Която просто се изхрачи на хилядите умряли за свободата на областта, на хилядите жертви на македонизма, на хилядите тъпкани Българи с Българско самосъзнание там и най-вече на собствената си държава! И на тая й давате думата!? Да се благодари, че не беше линчувана! Непоправима шета за България!

11

Анонимен

преди 1 година

Момент. Готови ли сме за Шенген или не? Чухме супурнайсе мнения че сме готови. Каква е гаранцията че утре Австрия няма да обвърже членството ни с нивото на Дунав в сантиметри, например? Какво значи вие сте много корумпирани? Аз не съм корумпиран! Как е възможно такова генерализиране за цяла една страна! Това е недопустимо и обидно! Веднага да се каже от тези които ни блокират и от тази тяхна говорителка, кой и кое точно са корумпирани тук, за да ми е ясно и на мен.

10

Пародия

преди 1 година

Льотчика и Ко са национални предатели махнали ветото за Македония срещу един Коооор от Рюте. Позор за българският войник.

9

Анонимен

преди 1 година

обърнете внимание че австрийския нацист е от ЕНП, също като тиквочаа. наблюдава се интересен синхрон между наплива на бежанци изпратени от ердоган и отказа на нацитата. що ми изглежда че тикватаа е в основата на тая каша, с цел да се добере до власт.

8

Анонимен

преди 1 година

Австрия и Нидерландия са близки до Германия, което значи че говорят от името на Германия. Германците не им е удобно да кажат нещо и за това използват другите да вършат черната работа вместо тях. Странно е Германия да няма против а по-малките държави да имат. Уж германска фондация спонсорира Борисов който опропасти толкова години и сега явно не им е удобно положението което надробиха с него.

7

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно Киро какви ги говори навънка както и нашите видни евродепутати Рада Дълбоката и Елена Йончева които са национални предатели. Иначе когато вътре в държавата взаимно се плюят всички няма как в чужбина да виждат читава такава, по-скоро точно обратното, видяха счупената държава от Радев койото е и слуга на Путин и на Киро който е нагъл и упорит некадърник.

6

Анонимен

преди 1 година

дрън-дрън. кажете от името на кого говори.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако открием една велоалея от Капитан Андреево до Видин. Със сигурност ще ни поискат.

4

Анонимен

преди 1 година

Ами да се наложи граничен контрол на всички граждани на шенгенски държави и да не се премахва докато не си разкарат ветото.

3

Анонимен

преди 1 година

Госпожата от Продължаваме Продажбите е същата родоотстъпница като Кирчо и Кокорчо .Всичко разбират и не престават да се кланят пред сияйния запад . А , от нас простите балкански селяни се очаква да ги слушаме със зяпнала уста и да им постиламе софрата . Абе , я се пръждосвайте откъдето сте дошли , докато още сте цели

2

Нане

преди 1 година

До 3...казва се кравария за България... ===)))

1

Нане

преди 1 година

Баш ме брига за шенгеня... България трябва да напусне еурогейтелаците и натуфците, ако не иска трета и последна нац катастрофа... ===)))