34

Анонимен

преди 1 година

До ДА КРАДЕ ПО ВЕЧЕ, направи си бизнес и кради и ти! Кой те спира?

33

ДА КРАДЕ ПО ВЕЧЕ

преди 1 година

БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС СЕ НУЖДАЕ ДА КРАДЕ ПО ВЕЧЕ !!!!

32

Aaaaaaaa, не така!

преди 1 година

Тук казват, че от Инфopмaтиĸa и ĸoмпютъpни нayĸи няма нужда. ИИ ще пише код и всички ИТ ще останат скоро без работа! Марш да миете чинии :) Форумните бойци знаят най-добре!

31

Joe

преди 1 година

Нужда от работна ръка няма. Има нужда от данъкоплатци които да бъдат скубани здраво защото пенсионната система е пред фалит.

30

Начев

преди 1 година

Като знаете че Делян Пеевски е начело на държавата, а той може само да източва и рекетира... надежда всяка тука забравете! Аз ще ида да поработя 3-4 години в Германия и ако заплатите в България не се оправят - въобще няма да се връщам.

29

Ооо

преди 1 година

Българският бизнес и българският народ се нуждае от инвестиции във високо платени професии! Ако учителят и мед сестрата не са такива - защо да инвестира в това ? Да създава нещо дето не е рентабилно само защото някой ще има нужда да го използва? Ако аз имам нужда от 10 общи работници за по 500 лв заплата - трябва ли държавата са помисли как да ми ги осигури ? Или аз трябва да преразгледам нуждата си ?Ако се инвестира във учител,полицай който да е ценен и високо платен - това е съвсем различно!

28

Пепо

преди 1 година

Ако видите някъде да пише "търсим персонал" да го четете "тука заплатите са мизерни и никой не се задържа".

27

Анонимен

преди 1 година

защо трябва да има български бизнес ние влизаме в ЕС, приемаме еврото и ставаме на социални както в Германия, Холандия и Англия новите европейци да работят старите европейци ние сме нови и съвременни цялоата държава спокойно може да няма бизнес и всички да сме на социални помощи както в западните страни са МИЛИОНИ ЕВРОПЕЙЦИ

26

Гошо

преди 1 година

До Ром"сДа не умеят ,вярно е,но как и да се научат като не им се работи

25

Анонимен

преди 1 година

То български бизнес не остана. Мутрите прилапаха всички печеливши бизнеси докато бяха на власт. Затова сега всички са против тях

24

Анонимен

преди 1 година

На първо място - от нови бизнесмени.

23

Юсуфф

преди 1 година

За да назначиш един човек да свърши работа за 20 лева, трябва да му платиш 500 лв осигуровки. Колкото повече се борят със сивата икономика, тя толкова по-голяма става. Ако не е сивата икономика в България може да се окаже че друга икономика няма.

22

Анонимен

преди 1 година

Който се нуждае от нещо си го създава. На който бизнесмен му трябват работници, той си им плаща обучението. Всички знаем, че съвсем друг е проблема - българските дебеловрати бизнесмени демократи искат да им се работи на минимална заплата по 10-15 часа на ден седем дни в седмицата.

21

Анонимен

преди 1 година

А депутати не се ли търсят в бюрото по труда?

20

Анонимен

преди 1 година

Пример: какъв работодател е дружество Топлофикация АД Като на 4- 5 години му се сменя директора- работодател. Като им погледнете абонатните станции, ще се сетите за работодателите им. Такива помещения няма да видите и в най затънтените сгради в ЕС

19

Сираци в нужда

преди 1 година

Българският бизнес обича да плаща много ниски заплати а да изисква над средноевропейското ниво на работа.Цените на новите луксозни автомобили са ужасяващи цените на мезонетите са по принцип високи и всички работодатели са принудени да правят икономии от заплати за да могат да си позволят основни човешки нужди като яхта,самолет или поне няколко скъпи автомобила плюс издръжка на красиви бизнес асистентки. Разберете все пак и бъдете готови да работите с радост безплатно.

18

Анонимен

преди 1 година

Българския бизнес търси работници на минималка. Толкова. Останалото са подробности. Добре че вдигнаха заплатите на лекарите над 2к, че има такива дето ще се излъжат да останат.

17

хахахаха

преди 1 година

Баба ви Европа зима дава. Всичко ще се напълни с не.ри и манхусти

16

Кина

преди 1 година

Желаещи няма защото и пари няма. На корумпирана "африканска" държава никой не иска да дава пари.

15

Ром"с

преди 1 година

...нуждаее се от качествени и добри специалисти на които им се работи качествено и добросъвестно,а не чираци с претенции за баш майстори.Във нашият град не е остана една качествена баничарница или ресторант(10-12 ресторанта),няма готвачи качествени ,няма баничари,няма продавачки млади или пенсионерки или пред пенсия..градът около 40 000..От качество и съвестно работене се нуждае и бизнеса и България.Ако се развали ЕС ,то ще настъпи глад и мор по широчните ни..никои не иска да работи и не умееят