38

nvm

преди 1 година

Еми на следващите избори 3.99 % честито !!!Нама да ти стигне един глас моят.

37

Анонимен

преди 1 година

Тази мъжа и още ли е шеф в Лукойл, а колко човека от ПП взимаха пари също от Лукойл да не ги закачат и след като се сбиха днес злобния Венко от ПП с някакъв там точно за Лукойл няма ли да почнат да си вадят кирливите ризи вече?

36

Анонимен

преди 1 година

БСП е доказала във времето, че може да обира народа само в коалиция с други крадливи и лъжливи комунистически партии като ПП и ДБ или разбира се с ДПС. С ГЕРБ не могат да крадат и затова не искат!

35

нострадамус

преди 1 година

Ако има следващи избори БСП ще са извън играта.

34

Бойко Лойко

преди 1 година

Поредния популист и интригант, които вероятно да е бъркал онова чекмедже или някое друго? Как нямаш срам да манипулираш? Кой народ е избрал Борисов? 20 процента ли бяха от 40 % гасували? Кой е подкрепил Борисов, купените и зависимите, дължащи услуги, административната рая?

33

Лойко

преди 1 година

A Кой да стои зад професор Николай Габровски? Естествено първата политическа сила избрана от народа/избирателите/. Това,какво признава и какво харесва или не харесва Корнелия Нинова няма никакво значение.Народа е казал тежката си дума на изборите.Бламирането на първата политическа сила е подмяна на вота на гражданите.Видяхме резултата от Отечествения фронт създаден от ПП.

32

П.К.

преди 1 година

Крушовянката и другарката с флиперените Български Външнотърговски Дружества, май, както пишат тук, ще поиска най-напред. Пък после,...ще види...Но, този път уйдурмата нито ще я огрее, нито ще мине...

31

А ЗА ХАРТИЯТА

преди 1 година

БЯХТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА РЪЦЕ С ДОГАНЯ И МЕТО-диев БОЙКО

30

Анонимен

преди 1 година

До Хаха: "Май по-точно отиват да му кажат какво искат, за да го подкрепят !" - ___ - Господин Габровски точно за това кани всички, за да научи и разбере какво иска всеки, след това да вземе решение. Без крясъци! Умно! Така постъпват рационалните личности!

29

Аре и без вас!

преди 1 година

Не се очаква нещо конструктивно от Нинова и партийката и! За себе си те са велики и ненадминати специалисти! Самодостатъчни!

28

Съвет от дядо

преди 1 година

Нинова , отново грешиш . Подкрепете ГЕРБ и Габровски и направете стабилно правителство. Народа ще ти е благодарен.Това е и шанс да си отмъстиш на Радев, че ти съсипа партията за благодарност.

27

Анонимен

преди 1 година

А пък не разбирам, да не би Нинова смята да се "обединява" с невролога хирург с бръсната глава? Има ли неврохирург с бръсната глава, подобно на пациентите си подготвени за операция, и как ще ги различават един от друг? Тези принтерни обединения, един принтер отишъл при друг принтер и така образували Associated university press

26

Лена

преди 1 година

и все пак дано човек минал безпроблемно шенгенска граница да се доразмножи чрез нея и да се успокой най- накрая каката

25

its me

преди 1 година

E, като изключим личности като Бойков, който наистина е по-добре да не споделя визиите си за бг в ЕС като вчера, понеже резултата беше много гаден, буквално, Австрийския канцлер със снимка как се заканва с пръст и отказва Шенген, то не всяко политическо изказване е полезно, наистина, противно на това, които някои мислят, особено тези на Бойков

24

its me

преди 1 година

Не разбирам как така Нинова твърди, че идеята за ЕС не е обща? Нинова наистина твърди странни неща, може да има различни предложения как точно приобщеността към Европа да се осъществява, но това твърдение наистина не е професионално политическо

23

Бухаааа

преди 1 година

Те БСП редовно си подкрепят Герб .Първо общините гласуват за тях ,после и за прецедателя на НС !Ха ха ха

22

Хаха

преди 1 година

Май по-точно отиват да му кажат какво искат, за да го подкрепят !

21

Хехе

преди 1 година

Отговорът на професора сигурно ще е - Моли се, да не ми постъпиш за операция!

20

Анонимен

преди 1 година

Бойко в прав текст заяви,но косвено към БСП,че наложи ли Радев вето на Изборния закон,ГЕРБ ще подкрепи това .Думам ти Корни,сещай се..!

19

Анонимен

преди 1 година

Как ще отиде? С кобилата?