12

Акция "подиграв

преди 1 година

МВР Е ОПГ

11

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ? ДОРИ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ ЧЕ ДВАМА НАРКОБОСА ДЪРЖАТ СОФИЯ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ И ПОЛОВИНАТА ГДБОП НАРКОТИЦИ Е НА ЗАПЛАТА КЪМ ТЯХ. ТРИМА ПРОКУРОРА И НЯКОЛКО ШЕФОВЕ НА РПУ-ТА ИМ ПРИКРИВАТ ГРУПИТ СПО НАД 30 СВИДЕТЕЛЯ ОТ ГОДИНИ.

10

Анонимен

преди 1 година

A Буци кога?

9

Мишо Бирата

преди 1 година

хванали некви напушаци и отчитат дейност белким се размине. че тва в катар ако стигне до тука бая хора по бая инстанции ше пият от мездренското

8

Ушев

преди 1 година

То на всички е ясно че полицията организира, покровителства и контролира наркоразпространението. В София вече го доказаха, в другите областни градове това си е работата на криминална полиция да тормози дилърите, че да не се объркат да купуват от грешното място.

7

Анонимен

преди 1 година

пред училищата в Пловдив едни малки лекенца на по 25г седят и си продават стоката, на отсрещната страна на улицата седят 3-*** полицай и блеят, а може и да са там за морална потдръжка? Колко наркодилъра има вкарани в затвора? 1?

6

Димитрий

преди 1 година

Олеле хванаха 56 наркодилъри. Колко осъдиха? Да се обадят когато хванат 56000

5

pinko

преди 1 година

Нека попитаме г-н Гешев кой е мартин фолка

4

AXE

преди 1 година

А на жълтите павета /плочки/, в сградата :):):) между Храм-паметник "Александър Невски" и паметника на "Цар освободител" дали са провели тази акция........?!?!?!?!

3

Анонимен

преди 1 година

Най-много да разредят наркоманите,като Бахаров.Съдиите и прокурорите да не се правят на толкова независими,ами да грабвят делата и да дават такива присъди на дилъри,търговци и разпространители,че на такива като последните,да им настръхват косите от ужас!

2

Рамбооо

преди 1 година

Защо полицията си издава акцийте....По добре всичко да се осъществява тихомълком и без много шум......Така се работи в Австрия и др.

1

Христо Христов

преди 1 година

И Киро Харварда ли?