137

Анонимен

преди 1 година

Какво притежава Украйна??? Нищо свое няма, всичко е от нашия гръб и нашите вноски в ЕС! Ставаме все по бедни, а нейните главни и крадливи все по богати! Забравихме ли КАСАПНИЦАТА В ДОНБАС преди войната, че сега обвиняваме Русия? Зов за ПОМОЩ към Русия от тях имаше ли? Защо ни забъркват там където не е добре за нас????

136

Е ДЕ, Е ДЕ

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ЩЕ ПРЕМЕСТЯТ СТРАШНИТЕ СИ ОРЪЖИЯ ЗАД УРАЛ И КАКВО?

135

Анонимен

преди 1 година

С всеки изминал ден фашистка Русия уверено се приближава към провала и поражението си... Просто е неизбежно...

134

Мусолини

преди 1 година

Браво на журналистите,много хубави новини източват от кранчето на шефовете си

133

Европеец

преди 1 година

САЩ да предоставят на Украйна касетъчни бомби. Така като гледам руснаците си ги ползват през цялото време. Фосфор и да светят като факли и руските кенефокрадци

132

Анонимен

преди 1 година

Тези статии са писани за афроамериканците в щатските гета. Там сигурно им вярват.

131

toti

преди 1 година

Тая волна ми прилиша на многогодишната необевена межу Израел и Палестина?? Скоро ще гледаме само летящи дронове,ракети,разни там снаряди...но това си е среляне в празното или как казват война на технологиите...мисля си тъка и 100г може да се стрлят ,но масирано нападение се чака от Укрална,но и там май бойците са умурени и за ФИНАЛ- ,,всичко това обезмисля и обрича някой скоро да победи!!!

130

Чичо Бляд

преди 1 година

Много ме кефи отрицателното настъпление на руската кочинка

129

Анонимен

преди 1 година

До TT 145. Истинското зло е САЩ и те олицетворяват империята на злото. За 300-та годишната си история са направили толкова войни, колкото цялото човечество през последните 1000 години няма. Само Русия може да се справи с това зло.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 155. Време е САЩ да бъдат поставени на мястото си. В Америка. Нямат работа нито в Европа, нито в Азия, нито в Африка, нито в Япония.

127

Анонимен

преди 1 година

Това което трябва да се направи е да се унищожи военнната сила на Русия.Това трябва да бъде пример за всяка голяма военна страна.Да не си прави илюзии.Това е правилното.Ако Русия не разбере ,че трябва да спре,трябва да се подпомогне Украина и да се въоружи до зъби.Само така ще избегнем трета световна война.Трябва задължително да бъде напълно финансово блокирана Русия.Когато започнат да гладуват Руснаците ще осъзнаят грешката и всичко ще приключи.

126

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който е тръгнал да покорява света, е бил поставен обратно на мястото му.

125

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са шовинисти. Не търпят да са наказвани и не са с ценности за справедливост, коректност и самокритичност. Живеят с чувството че са най велики. Затова Запада може да получи и други дронове , както този в Загреб през лятото

124

И на запад така

преди 1 година

Наскоро дронче от същия тип мина през половината нато държави ако спомняте! Явно СССР конструкторите са направили нещата да са ефективни и след 40 години!

123

Тошко

преди 1 година

До НЯМАМ ДУМИКато няма аргументи,почваме да мечтаем ! Давай,мечтите са безплатни ! Нали виждаш досега,колко се покриват надувките на смешните руснаци с факти ? Пълен *** са *** !

122

Анонимен

преди 1 година

"извънредно нарушение на предположенията" Ей не се научихте ,че след Гугъл преводача ,трябва да се прочете и редактира ,а не само copy/paste .И "че Украйна е използвала *** бомба" си е чиста лъжа ,руснаците казаха ЧЕ СЕ ГОТВИ да използва ,а не че е използвала .Айде малко по-сериозно с пропагандните статийки .:)))))

121

Анонимен

преди 1 година

Русия е страна затънала в корупция и кражби. Затова е затънала и във война със страна, която преди 2014 г. бе досущ като Русия. Украйна е голям залък, който заседна в гърлото на Путин. Мечтите му да бъде като Петър Велики и Екатерина рухнаха. Сега ще го слагат някъде между Николай Първи и Николай Втори. Да гледа да не свърши като втория. Иначе русофилите у нас ще му се кланят до последно, защото хич не се различават от руските крепостници.

120

TT

преди 1 година

Империята на злото е в предсмъртната си агония...

119

До светещия

преди 1 година

Знаем, знаем... изгледал си цялата поредица анимации на мурзилажа. Наученото можеш да обясняваш на бабите пред панелката. Хората с поне една гънка отдавна се смеят на руските мокри сънища.

118

Смех баке....

преди 1 година

Е...разбрахте лиВече кой е бил истинския победител във ВСВ...хахахааа