8

Анонимен

преди 1 година

Явно , толкова ее и доктор , щом се е захванал с ПОЛИТИКАТА ..., пресен пример е Костадин Ангелов , гола ВОда и кал по гръбо !

7

Анонимен

преди 1 година

Защо е пуснат Габровски? - Защото е зависим и корумпиран, защото го държат на каишка заради това. Той беше част от схемите за кражби в Пирогов, дясната ръка на Балтов. Няма как почтен човек да бъде кандидат на ОПГ ГЕРБ.

6

Анонимен

преди 1 година

Слушам преди малко по Хоризонт недоразумението Плевнелиев - Габровски бил уникален лекар, затова ставал за премиер?!!! То и Менгеле е бил уникален лекар, служил на злото и избил хиляди хора. Габровски пък е готов да служи на онзи дето за 12 г. успя да намали българите с един милион и да направи България най-корумпираната и най-бедна държава в ЕС. И си повтаряйте новия вариант на великана Тодор Колев - Кога ще ги стигнем румънците?

5

Анонимен

преди 1 година

Герб много ''узряха'' , започнаха да използват номерата на старите партии , в момента се крият зад гърбът на проф. Габровски .Защо професорът не се усеща , в каква тиня влиза ?

4

баба мара

преди 1 година

какъв компромис борисов избира кариеристи и ги пуска по пързалката примерпроф герджиков и сега проф габровски професори и генерали на килограм вбългария ама къде е качеството честта достоинството затова избори 2023 гдокато случим на нови лица и до два мандата в нс

3

Анонимен

преди 1 година

Този да си гледаше операционната! Там щеше да е по полезен! ГЕРБ ще върне мандата на президента Радев!!

2

Безкомпромисно

преди 1 година

Основна тема трябва да бъде БИТКАТА с корупцията и неравенствата, които са огромни за една държава от европейския съюз. Къде социалните отговорности? Няколко седмици загубихте времето на обществото за да си върнете хартиената бюлетина!! Вместо да се борите с бандитите от статуквото? Е, дааа. Обаче как да стане, когато същите се опитват да се върнат на власт и да си продължават порочните практики на грабежи и усвояването им в хотели. Как да стане? Ясно се вижда, кой с кой работи! Не може повече.

1

Анонимен

преди 1 година

И Габровски, и Герджиков бяха добри предложения на ГЕРБ, но нали партиите на промяната търсят личния келепир няма как да приемат нещо предложено от ГЕРБ, пък било то и добро. Така ще си гласуваме до безкрай. Всъщност гласувалите ще бъдат все по-малко.