47

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Това е поредна българска глупост. Нидерландия не е виновна,че България е на дъното. Тя просто го заявява и при тази реалност показва на българите червен картон. България вместо да се вземе в ръце и стане нормална страна,тя злобее и е готова на дипломатически грешки,с една от най-образцовите и развити държави.

46

Анонимен

преди 1 година

На тях пък им дреме на шурката вашето гласуване и съществувате

45

Стоян

преди 1 година

Сега да видя кой е ду.педавец и кой има топки ...

44

Анонимен

преди 1 година

повторението е майка на знанието дъвчене на дъвки и балончета

43

Анонимен

преди 1 година

Пускайте имигрантите към Австрия и Холандия

42

До 47

преди 1 година

Много твърдения без никакви доказателства... Имаш ли поне едно нешо което можеш да докажеш - не... въпроса е пропагандата да върви ... хахахха

41

Анонимен

преди 1 година

детската градина

40

до 37

преди 1 година

Нещо повече ---той иска русия, но не и да живее там; иска да търгуваме с русия-но не и да има в ома си руски стоки; иска да признаваме дипломите им- но не и да изпрати децата си да учат там....изобщо иска всичко руско,зер хората си плащат,но не иска да бъде за него, а за нас. За този четирихилядник е само най-доброто---мерцедес и евро сметка, Сеишелите и вила в Малибу....все пак заслужава.......

39

Анонимен

преди 1 година

Не може едновременно и в Шенген и в Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

До КрунделЕ сега холандия гласува срещу и без реципрочност... Или за холандците може за бг не може???

37

Mopcku_

преди 1 година

Кое по-точно е необосновано? Искате Рюте да излезне и в прав текст да ви каже, че на чело на правовата държава е поставена мутра, която на галено нарича мутропитека цар-тиква "ШЕФЕ" и е там, за да ззаличава, прикрива и унищожава следи ли? Да ви каже, че е там, за да пази Борисов, Доган, Пеевски, такива като Ментата, като Биков, като Влади Горанов, Шехерезада, заради която ежедневно сте обливани от платената любов на троловете ?!? Какво да ви каже Рюте, което не го знаете?

36

Анонимен

преди 1 година

Вместо да си признаем грешките и да работим,Ние правим нещата в противоположна посока.Но спред мен има друго.Тукме видима намесата на Русия.Те исакт ние да се махнем от ЕС.Същото е и с Унгария.Според вас защо блокираме Македония.Същата е причината.За да ни махнат от ЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

Спящата кремълска клетка се активизира.

34

Анонимен

преди 1 година

Очакваме генерал Стефан Янев да ръководи българската армия при превземането на Амстердам.

33

Анонимен

преди 1 година

Какъв си ти бе, Христов?НРБ шка мишка.Уж не искаш ЕС, пък искал в Шенген.Шизофреник, скапан.

32

Анонимен

преди 1 година

Shark, ---след като твърдиш "защото хората са прави, че корупцията и мафията са превзели държавата, значи имаш информация. Пита се защо не си отишъл да подадеш тая информация на съответните органи... Ако нямаш такава информация и си на положението - ама всички така казват Съжалявам но това не може да мине дори и в граждански съд.

31

Анонимен

преди 1 година

Дреме ми за Шенген, аз лична карта си имам и мога да си ходя където си искам, ама пари нямам, да се шматкам по Европа. Първо направете така, че народа да има пари за екскурзии и после махайте граничната проверка.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя Янев кога стана политик, кога почна да дава акъл? Даже без национална програма го намърдаха в парламента и сега се мисли за някакъв фактор в държавата.

29

Shark

преди 1 година

Глупости! Такъв хода могат да направят само нискоинтелигентни комплексари без капка достойнство. Вместо да се призовава да погледнем проблемите си и да ги изчистим, защото хората са прави, че корупцията и мафията са превзели държавата, те призовават за бойкоти, все едно са някакви тийнейджъри. И това ми било политици! За *** за зеле не стават! Срамота!

28

Край

преди 1 година

Шенген го правят някаква цел на българите а то е едно Нищо. Дали ще си показваме личните карти на границата не решава никой от големите ни проблеми