6

Анонимен

преди 1 година

колко е частна толко и държавана р точка овч управителния съвет

5

Анонимен

преди 1 година

Гербодепесарите направиха рекет на нефтохима, получиха си парите, няма да внасят закона. Всички закони ще отпаднат след плащане към офшорките им.

4

Христо Христов

преди 1 година

По пътя на нашата евроатлантическа интеграция и приемане на евроатлантическите ценности, трябва да разрушим всичко останало от комунистическото ни минало. Също както британците и поляците разрушиха Северните потоци. Трябва да разрушим АЕЦ Козлодуй и централите, язовирите, Аспаруховия мост, Нефтохим-Лукойл. Така ще станем истински евроатлантици!

3

Не само ДНЕС!

преди 1 година

Те НИКОГА няма да решат НИЩО.Една сбирщина от зависими хора,на хранилка към определени групировки и държави НЕ МОЖЕ НИЩО ПОЗИТИВНО ЗА ХОРАТА ДА РЕШИ!

2

Анонимен

преди 1 година

Вчера руснаците казаха, че са подготвили три отговора на тавана. Вие кой отговор си избрахте? Заплашва ги тотално спиране на руския нефт, а те седнали да мъдрят закон за забрана на "Лукойл Нефтохим Бургас" да изнася продукти от преработен руски петрол. Наистина депутатите са нискокапацитетни.

1

Пак ще

преди 1 година

заработват едни хора, а други ще мизерстват. Не ви ли се струва, че тази война все повече заприличва на бизнес проект? Всичките тези странни събития на бойното поле, по-известно като "Украйна", медийните изяви на "лидерите", псевдо санкциите, от които една определена прослойка, собственици на определени отрасли, правят тройни и четворни приходи, а на нас ни се обяснява, че трябва да свикваме с мизерията... Що не си е*ете майката?!