50

разбира се ,че няма.

преди 1 година

не са 50 евро, а 100.граничните полицаи какво търсят на дупката в оградата?може и нищо общо да няма,но съвпаденията са прекалено много.жалко за човека.

49

Иван

преди 1 година

Разбира се, че не са 50 евро, това никой не го е твърдял. Поне 1500 би следвало да са.

48

Анонимен

преди 1 година

Голямото наследство от герб !Аве Баце , защо увеличи държавните чантаджии с още 300 000 бройки ?През 2009 г. бяха 340 000 , а сега 2021 г., са 640 000 ...

47

БОКО от БАНКИ

преди 1 година

ОСТАНА ДА ИЗМАЖЕМ ЕДНА СТЕНА ...

46

НЕ СМЕ ОТ ТЯХ

преди 1 година

КАКО СИЙКЕ ! АМИ ТЪЙ ДЕ ...

45

Анонимен

преди 1 година

От заглавието става ясно само че границата ни не се преминава срещу 50 евра, очевидно става напълно безплатно, че и никой не стреля по наушителите - демек дворът си е тотално разграден. Статията по никакъв начин не променя смисъла на заглавието си.

44

До Трола

преди 1 година

ГЕРБ не управляват вече две години! Хайде събуди се ! Или *** да ти сменят опорките !

43

Този

преди 1 година

..биеше тъпана, че оградата която построили предишните не ставала за нищо, сиреч ... идвайте мигранти, нямате проблем! А сега мячи, че се охранявала добре! Кого лъже! В Австрия 75 хиляди мигранти, и всички си казват откъде заминали! И това е само за последните две години!

42

Albi

преди 1 година

Всяка вгора дума неудобна, това е честита Европа маймуните права имат.

41

Albi

преди 1 година

Голямо ***, на тоя не му е чиста работата. Сигурно имат договор с абонамент джихадистите.

40

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на ГЕРБ БСП ДПС и задкулисието от ченгета, мутри, олигарси, масони, адвокати България се е запътила към национална катастрофа! Изнесоха о бърнаха в хотели, луксозни имоти и чеймеджета МИЛИАРДИ български лева и евро. Вие кой лъжете бе, като преписвате всичко на хора управлявали има няма 5 месеца? Кой лъжете бе мафиоти и безделници? Няма да управлявате!

39

Анонимен

преди 1 година

я да вземат да махнат граничарите, и да купят стотина от израелските БТР-дронове, дето пазят тяхната граница от джихадисти. Направо си ги отстрелват и ги оставят да гният на браздата за назидание.

38

СС

преди 1 година

Меркел покани незаконите емигранти в Европа през 2014 г!!!Европа е лицемерна спрямо България ,защо пазим границата ,защо стрелят полицаите , защо бият граничарите ???

37

Анонимен

преди 1 година

Кога ги стигнеме ние Нидерландия и Австрия, тогава може да им се обиждаме. Някой ашлаци тук май си въобразяват че корумпирана България е равна на най-развитите демокрации в света с най-висок стандарт на живот.

36

Хмм...

преди 1 година

Демерджиев, то и в нашия двор смърди яко, та се не трае, ама нищо не казваш по въпроса! И по тоя повод те питам, що обществото научи за инцидента на 3 октомври от чуждите репортажи, а не от уж нашите медии???

35

Анонимен

преди 1 година

За мен е странно ,че само тези две държави реагират.Явно в другите си има корупция и затова си мълчат. Това което казват Австрия и Нидерландия си го знаем.Даже е добро.Това е като лошия учител ,който те оценява правилно.За наше добро е това.Ако ни бяха накарали да се реформираме и тогава да влезнем в ЕС,сега нямаше да има корупция,нямаше да има Бойко и Гешев,нямаше да има Слави и Радев,Каракачанов и Костадинов.Аз им Благодаря на Австрия и Нидерландия.

34

Бай Дрън

преди 1 година

България потъна в скръб, севермаците ликуват, хаха.

33

Анонимен

преди 1 година

Нидерландците живеят като хора вече повече от век,както и Австрийците.Хората са в право.Ние сме най-корумпираната държава в ЕС и в топ 3 в Европа.Да не се правил на обидени.Корупцията е начин на живот в България.Даже тя се приема за нещо нормално,като част от живота.В Нидерландия и Австеия няма израза: Да свършим работа,па ще почерпим.Бейамспретнем ръкави и да работим.Но според мен,ако няма революция в БГ,няма как да се случат нещата.Агенти ,продажници и мафиоти дърпат конците на държавата.

32

Бай Дрън

преди 1 година

Както има една българска поговорка...границата ако не може да се мине с пари, се минава с много пари. Рюте и за това е недоволен- 50 евро дава само на бръснаря си, не става.

31

Анонимен

преди 1 година

Е повярвах ти.Както на Гешев му вярвам.Американците казват за Пеевски едно,а Гешев твърди друго.Всеки от нас знаем що за хора сме си.Дали има некой,който да не е дал нещо на някой лекар,полицай,учител,администратор,прокурор,съдия или друг вид служител.Как се стига до високите етажи на власта?На всички ни е ясно къде са ни грешките.Трябва да започнем да работим правилно.Но едва ли ще стане.Да сме благодарни,че сме в ЕС та поне малко да се почувстваме като хора.