28

Анонимен

преди 1 година

Търся да приюта самотна 18-25 годишна украинка. Може и две да са ))

27

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До Анонимен 32. Веднъж бях дал доста пари. Втори път купих за тях хранителни продукти. Благодаря за въпроса и бъдете жив и здрав.

26

Анонимен

преди 1 година

До ЯМБОЛИЯ 31 Ти самият, виден антифашист с десни убеждения, колко приюти у дома?

25

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Българите са склонни на гостоприемство с бежанците от Украйна,но хората с леви убеждения,фашисти като,,Възраждане,, и някои други маргинални елементи тормозят украинците. Ако и те са подгонени от война,как биха искали да се отнасят с тях и семействата им?

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

"ИНТЕГРАЦИЯ" С КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ ---НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА.... ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ИЛИ УКРАИНЕЦ ГО ЗНАЕ И РАЗБИРА!!!!.....ЗАТОВА Е ТАЗИ ВОЙНА В УКРАЙНА ---ЗА ТОТАЛНО ИЗКОРЕНЯВАНЕ НА РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ , ТЕРОРИЗЪМ , ШОВИНИЗЪМ И АБСОЛЮТЕН ТАПИЗЪМ....БОГ ДА Е С ТЯХ И НАС!!!!

23

Albi

преди 1 година

Перфектно. Лапат ол инклузив. 1 година лежат тия, защито с деца. Да се интегрират с работа или да си ходят. Само джуките и миглите не разбрах дали поемат. Сигурно към5*хотели има салони и там ги ремонтират.

22

Анонимен

преди 1 година

Оф Ергин Емине , взимай ги по Родопите да копат картофите и да нижат тютюн , а не да ги Хрантутиме Луксозно в 5зв хотели ! Асоциации,фондове,проекти за укрите ,а за Българите - НИЩО !

21

Анонимен

преди 1 година

До Хаха - Е, не може да не ти е ясно, че с Германия в това отношение няма как да се сравняваме. Тук 4000 евро вземат само нЕкои доХтури. Не знам в кой град живееш, но явно не е столицата или някой от големите. Такива са заплатите на лекарите, за съжаление, и това също е държавна политика. Така че всеки сам решава по специалност ли ще работи или нещо друго, но по-платено. Но е нормално това, което е направила жената, тя оцелява, не е в положение да избира. Като се установи, вече е друго.

20

Анонимен

преди 1 година

О, много добре се интегрират... в 5 знездни хотели на ол инклузив. А за бабите и дядовците по 70 лв за Коледа.

19

kazakrav

преди 1 година

Абе то и няма голям смисъл тук да се интегрират повечето. Те самите не искат точно в България. ПО близки са със словаци, поляци и чехи и там са отишли милиони вече, от много години. А и там ги възприемат като свои донякъде.Отделно колко са в Германия и по на запад.Е, има и някои украински граждани които по разни причини имат афинитет към българското, но не са чак толкова много.Една част от тях може и да е хубаво да останат тук.

18

Бай Чеп

преди 1 година

Всяка година до сега на хората в неравностойно положение и ниски доходи БЧК осигуряваше безплатно по 25 кг. хранителни стоки, като помощ. Е не е много, но все е помощ. Мисля, че тази година няма да има такава помощ. И всеки се сеща защо. Он инклузив за интегрираните се!!!!

17

Хаха

преди 1 година

За да се интегрират ,трябва и държавна политика.Лятото в Свети Влас се запознах с украинка,която миеше чиниите в ресторанта.Жената се оказа лекарка вирусолог-бактериолог,търсена тука специалност с 22 годишен стаж.Опитах да и намеря работа в нашия град.Предложиха 710 лв за асистент,ами отказа,За чиниите взимаше 1100 плюс храна.Замина за Германия за 4000 евро.

16

Ох

преди 1 година

За да се интегрират, първо трябва да спрем да им плащаме за да лежат.

15

Анонимен

преди 1 година

Укритата не можеш да ги интегрираш, те са като северномакедонците - лалат си тяхното до припадък и наглеят...

14

Анонимен

преди 1 година

Вчера бях свидетел на безкрайната наглост на три украинки пред кабинета на личния лекар. Те пристигат и край, няма ред за тях, директно влизат и десет човека сме длъжни да козируваме. Лекаря се опитва да обясни, че си има ред но няма кой да чуе

13

Анонимен

преди 1 година

С тия хотели дето ги посрещнахме с 4 звезди- никога няма да подхванат работа! Хем пари потрошихме, хем за смях станахме... Тия хора не щат да работят и войната е само предлог да видят дали няма да изкярят нещо, а и войната не е навсякъде и не всички май се нуждаят от закрила.

12

Смех...

преди 1 година

Я....ходете ДА се интегрирате с руските *** бе....айде Мъната от БЪЛГАРИЯ!

11

Анонимен

преди 1 година

До Ами правилно, да бе! Вздеми си продухай главата! БГ правителството ОФИЦИАЛНО каза, че парите за любимите ти укро-престъпници идват от икономии в бюджета! Същите тези икономии могат да се използват за болници, училища и други общественозначими неща! Не за престъпници дошли тук да се разплуват от мързел! СРАМ!

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16, въобще. не ме интересува Германия и Канада! Искат да ми вдигат данъците ТУК, а паралелно с това плащаме безплатния курорт на псевдо-бежанци! Повечко за това ми пука! Дали вдяна сега?

9

Един географски

преди 1 година

въпрос: Къде се намира общата граница на България и укроландия? И до кога няма да наричаме нещата с истинските им имена?