38

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

А не бе! Вие сте светена вода ненапита! Все едно , че някой ви вярва?

37

Анонимен

преди 1 година

Най-големите колонизатори и крадци говорят за демокрация.

36

???

преди 1 година

Каквото посееш.... И каквото повикало....

35

Анонимен

преди 1 година

..включваш радара на руското ПВО-- и ВСУ веднага ти пускат ракета за оня свят....ТЕ ТОВА Е "НОВОТО ОРЪЖИЕ" ОТ САЩ!

34

Уауууууу....

преди 1 година

Щом за летищата около Москва става опасно от украинските дронове носещи по 180кг боен товар и летящи на 1000км. , кво остава за Крим и Новорусийск...?!!!!!

33

Striker

преди 1 година

А би следвало да им помагат! Няма как, щом ти стрелят по деца и градове, тогава неутрализираш мястото от където го правят, ако ще да е на 1000км от границата ти!

32

горкия!

преди 1 година

До НОВОТО ОРЪЖИЕ: - явно си поразен от новото оръжие на американците : нарича се оглупяване, няма лечение....

31

Виктория Нуланд :

преди 1 година

"САЩ във Украйна има биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците" - това нали го помните?

30

Бай Дрън

преди 1 година

Еаси майката, сега руснаците взеха да си бомбардират сами стратегическата авиация, както АЕЦ Запорожие. Друго, освен да раздразнят заспалата мечка, няма да направят украинците. Явно целта е да я раздразнят и подозирам, че Зелю е научил от медиите за атаките и както с полските трактористи, хвана вълната.

29

Анонимен

преди 1 година

Макрон му каза да слуша и да не ходи да играе хокей два дена преди нападението над Украйна. Украйна не е в НАТО и ЕС и не можем да ги спрем да нападат Украйна. Трябва да ги приемем в НАТО, за да имаме власт над тях и да ги спрем да унищожат Русия. Путин да се помоли за влизане на Украйна в НАТО. Ще им издърпаме ушите, ще вкараме войски миротворчески чак до Крим и Донбас, за да пазят Русия от Украйна. Ще изгоним всички нацисти, които Путин не успя да изгони.

28

gogo

преди 1 година

Блинкън, ходи се пошибай у некой бар. Да ти го сложат, ама они черните, надарените, па после да ти се празнят у не знаещата какво говори уста

27

Анонимен

преди 1 година

Ще пазим Русия от Украйна. Путин трябва да се помоли за мир на Макрон и да се прибере у тях. Даваме пълни гаранции Франции на Путин, че Украйна няма да го преследва в Сибир.

26

до 15

преди 1 година

Кой ти каза колко руснаци са избягали, бе? Напротив, дори такива които от 30 години са по западна Европа и Америка се завръщат в родината си, защото не им се стои на студено и тъмнои не им се плащат непосилни данъци. Пълно е с видеа на тема "Връщаме се в Русия, Тук става невъзможно за живеене"

25

dr. Haus

преди 1 година

Украинците удрят дъното и продължават да копаят! Вместо да търсят мир предизвикват още по-голяма ескалация като дори опират до терористични тактики, а пък Зеленски никого не заблуждава с това облекло на пехотинец. Само после да не се оплакват от последствията!

24

НАТО vs Русия

преди 1 година

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, ПВОто -натовско, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари -натовски, само смъртниците украински!

23

Анонимен

преди 1 година

Мечтаете да унищожите православна Русия. Затова и беше вчерашната позорна акция пред Руската църква. Щедри сте да плащате на готови да се продадат за жълти центове уж протестиращи. Можехте поне празника да не оцапате. Но като е тръгнало в Украйна с преследване и унищоване на православието, защо не и у нас.

22

Всяко зло за добро

преди 1 година

Следващите 30 години НАТО ще му е голям зор да нанася удари в дълбочина на Русия. Този стрес-тест с минимални щети ще покаже какво трябва да оправят.(А представяте ли си пълно мащабна атака с много безпилотници колко по-трудно е за отбиване?)

21

Анонимен

преди 1 година

Подпалено е много силно казано.

20

Анонимен

преди 1 година

Tези ги разправяй на баба Гица.

19

УЖАСт

преди 1 година

Няма вече сигурни летища около Москва от украинските дронове!ПВО на Русия е в колапс поради удари по техните радари с ракети !