16

ДеСантис

преди 1 година

Казах ли ви отдавна, че ще го сготвят дядо Тръмп вие не вярвате. Има си заместник вече, дядката не е нужен никому. Италианото идва на власт. Италианото скоро ще управлява Света!

15

До 8

преди 1 година

Корекция младеж - Хънтер не е собственик на най-големия енергиен холдинг в Украйна а беше на борда на директорите. Има много голяма разлика. Мислете и четете малко като ги пишете тези коментари. А иначе за Тръмп - отдавна се знаеше че той не е читав финансово но досега се спасяваше. Уви - една стомничка, втора стомничка и ето че се счупи. А колко още ще се счупят - седете и гледайте!

14

Христо Христов

преди 1 година

Но Великобритания ги извършва със съгласието на Вашингтон.

13

Анонимен

преди 1 година

Закриха у нас "Тръмп общество". Тръмп беше надеждата на всички антиваксъри, конспиратори, фашисти, продавачи на белина, психоболни, борци с олигархията, борци с финансовата мафия. Борислав Цеков, Валентин Вацев бяха излъгани от Тръмп, а Тръмп беше излъган от непеотата на негово име. Предадоха го веднага след като падна от власт. Вече не е велик Тръмп и няма да се бори за тях и за спасението на света от олигархията и политическата върхушка.

12

Анонимен

преди 1 година

Тръмп ще бяга в Дубай, защото Гешев го е набелязал за повдигане на обвинения.

11

fjkflf

преди 1 година

отново стъкмистика...Накой с ГЛАВА на раменете,дали вярва на това?

10

Анонимен

преди 1 година

Най-богатите българи по професия са политици.

9

Анонимен

преди 1 година

Трънп осъдиха, а у нас няма осъден нито един политик за тежка корупция по високите етажи на властта. И няма да има. Основно занимание на службите е кoкoшкарствo и колкото по- дребно е деянието, толкова повече репресии, тормоз, отнемане на човешки права и тежка присъда за дееца.

8

Тежък удар?

преди 1 година

Не мисля! У нас е обществена тайна, че престъпници са в управлението и това не пречи да ходят по избори, че и да ги избират. И това започва от малките населени места, минава регионално ниво и стига чак до национално. Ако си мислите, че в чужбина е по-различно се лъжете. Особено в САЩ. Знаехте ли например, че Хънтър Байдън е собственик на най-големия енергиен холдинг в Украйна? Дали се борят за демокрация там в момента или за частните интереси на олигарсите от фамилията Байдън?

7

Анонимен

преди 1 година

Трум е евтин извратен бандит, когото Путин държи с компромати, още от преди 30 години Кгб разработва и използва Тръмп. Ако Тръмп беше президент цяла източна Европа щеше да е под путин, не само Украйна ... а на нас лично пробута сделката със самолетите и не обвинявам Бойко, че подписа, защото нямаше друг избор.

6

Анонимен

преди 1 година

Еми така се случва с неудобните - целия държавен апарат впряга цялата си сила и ярост, за да го смачка.

5

Анонимен

преди 1 година

А клановете Клинтън и Байдън кога?

4

Анонимен

преди 1 година

Излиза, че Само Тръмп укрива данъци, а Мъск, Безос, Гейтс, Зукърбър са изрядни......

3

баба мара

преди 1 година

хаиде сега да започнат с оръжието за украина кои в сащ има връзка с тазидалавера и в коя офшорка са парите

2

Анонимен

преди 1 година

Абе за такива неща там уж се въдворяват у затвора или важе само за някои ?

1

Анонимен

преди 1 година

Макартизма се събужда след70лета и влиза в действие срещу неудобните.