92

муспи

преди 1 година

А евреите казват, че нищо особено не се е случило, и ако се вдига врява по тези марокански шеги, ще се приравнява с Отричането на Холококта!

91

Shark

преди 1 година

Е, лъснаха двойните стандарти на ЕС и Шенген. Защо бият хората в Нидерландия, а? Значи там може, а тук не можем да си защитаваме границите даже от престъпници. Ай сиктир и ЕС, лаЙЙняна работа.

90

хаха

преди 1 година

Рюте е доволен, това е Шенген!

89

Анонимен

преди 1 година

Тези "европейци" щом са много щастливи и се радват на победата на отбора на Мароко защо не ги натоварят и да ги върната в родината им да се радват там защо ще рушат европейските градове.

88

Анонимен

преди 1 година

Сега Гълъб Донев и журналисти от Фрог нюз да сезират Европейската комисия за насилието над мирни и хрисими мароканци от нидерладската полиция!!!! Да се започне НЕМЕДЛЕНО разследване на ЧЕРЕЗВИЧАЙНОТО произшествие!!!!! Аз казах!

87

Анонимен

преди 1 година

Много акъл се дава в коментарите, но българите продължават да бягат на запад. Така че не се приеснявайте за европейците. Те ще намерят решение. Мислете как да ги стигнем, а не да се оплаквате, че не можете да си купите олио или че ви контролират с микрочипове.

86

Анонимен

преди 1 година

Скоро, ако имаме късмет, ние европейците ще живеят в резервати във великия ислямски евро халифат.

85

Анонимен

преди 1 година

Колко много се радвам че ще си останат в Шенхен и накрая ще се разпадне и ЕС.Още имат да играят и представяте ли си като загубят кво ще стаа?И тези ще ми дават за пример?

84

Христо Христов

преди 1 година

95% искат да няма граници за това кой влиза у нас. Мароканци, Добре стe дошли в евроатлантическа българия!

83

Анонимен

преди 1 година

И ние ще отидем при тях?Правилно са преценили холандците че ще им развалим хаоса.Я глей колко им е хубаво!

82

Анонимен

преди 1 година

Сатанистите им закараха войници да правят анархия.Тези бедни момчета от къде взеха пари да платят на каналджиите?Нас Господ да ни пази!

81

Анонимен

преди 1 година

И тези лигльовци ще ни обясняват кого да интегрираме и какви ценности да изповядваме?

80

Анонимен

преди 1 година

Добре е, че холандците са в Шенгерн, всичко там е сигурно и безопасно, нищо че 80% от наркотрафика в Европа се разтоварва в Ротердам. Дивърситито гледам работи също. Всички са прегърнати и пеят мили песни.

79

Анонимен

преди 1 година

До до 115 "На запад така сте бачкаторите"Да, да, точно така е ще знайш. Като се събудиш се наплискай с вода.

78

До 120

преди 1 година

Такива неживеят дълго. Познавам доста такива специалисти паралии които си заминаха от сърдечни и заболявания . Жизнените хора на физическия труд по малко боледуват

77

Анонимен

преди 1 година

Кеф ти европейски ценности, кеф ти интеграция.

76

до 115

преди 1 година

На запад така сте бачкаторите и нашенските аутсайдери- берачи на малини. Безспорен факт. Но квалифицираният труд е друга бира. 4-дневна работна седмица, максимум по 4-5 часа работа на ден, а останалото време- спорт, забавления. Същото и у нас, прочее. Склададжията и шофьорът блъскат по 12 часа за 3-4-5к като ненонормални (даже 3-4-5 в западна компания с включен извънредния труд), а в други сектори хората си работят спокойно за петцифрени суми, карат новите коли и си живеят живота :) Това е.

75

Albi

преди 1 година

На запад е рай. Работиш, работиш по 12 часа 6 дена да плащаш 1,2 стаи. Тия гледат нагло, жилище, сметки осигурени.Правят 3,4, 5 парчета, и добре си живеят. В същото време правиш 1, обаче парите нещо не стигат. Данъци, сметки, градини(за тия безплатни), инфлация. Двама да бачкат не могат да отгледат 1.Почваш повече да работиш и изненада, много си богат да ти клъцнат 50%данък,че да има за тия,да се ебадурят на спокойствие. Наема ти вдигат, сметките а тия просперират.

74

Фин

преди 1 година

До Анонимен 105 ....ами така е, хем сърби, хем боли...същите са и македонците...един народ сме..

73

Ориана Фалачи

преди 1 година

Няма нищо случайно. Годините на цивилизацията са преброени. Неслучайно млади мъже емигрират. Те са войни на аллаха. Те искат да завладяват. Те не се подчиняват на местните закони, а само на техните и живеят капсулирани. Те искат да интегрират другите, не обратното. Така е паднала и Римската империя. Натиска е бил отвътре. Имало е пак разврат и либерастия преди края им. Паралелите са страшно много.