70

gogo

преди 1 година

На вниманието на СМЕХ: Най добре се смее последния

69

Страх БАКЕ...

преди 1 година

МИТРОФАНОВА избяга с западния си Мерцедес от руската църква от българската любов...хахахаа

68

Анонимен

преди 1 година

Слагайте минуси и плюсове тарикати. Само това можете. Нямате идеи, нямате традиции, нямате виждания, които да защитавате защото нямате основа. Нямате почва изградена на морал и ценности, на достойство. Не ги познавате тези неща. Знаете само да грабите и крадете, като някой пирати еднодневки. Хайде слагайте минус и тук.

67

Анонимен

преди 1 година

Браво, голям лидер. Руското джудже само се крие.

66

Анонимен

преди 1 година

От какъв зор гербаджиите станаха най-големите русофили и защитници на Путин и руския терористичен режим? Случайно ли е? Или са си отдали придворните на консеция за нуждите на руската агентурна мрежа на балканите? Хехехе :)

65

Анонимен

преди 1 година

До Зеленски излезе от бункера. ...Имаш два плюса от мен понеже нито един не ми се хваща.

64

Анонимен

преди 1 година

Летищата на Русия ги друсат като зрели круши!

63

Анонимен

преди 1 година

Защо джуджето Путин и имперската хунта около него се опитват да пренаписват българската история и да обвържат българската писменост със създадения от тях македонизъм? Не им отговаря на имперските амбиции ли? И защо руската църква продължава да счита македонската църква за сръбска колония? Извинявайте, ама няма как, аз като българин, при тези неща аз да бъда привърженик на Русия и придворните им. Особено при завоевателната война която води срещу съседна държава.

62

кофти актьор

преди 1 година

Тая роля е само за наркоман садист. Американците добре са го избрали!

61

Анонимен

преди 1 година

Украйна може да победи само в Пропагандата с помоща на непеотата.. Но това дето си го написал че духовно ще победи е смешно. Как духовно ще победиш Пушкин Толстой Лермонтов другия Толстой Чехов Достоевски Есенин ами съвременните руски писатели ти идея нямаш бе

60

Анонимен

преди 1 година

Напротив Русия ще се разпадне, това е исторически предначертано. Условията са налице. И събитията са в ход. Ще отиде там, където е римската империя, източната римска, османската, австро-унгарската, френската, немската и много други. Там е мястото на този вид империи.

59

Анонимен

преди 1 година

Зеленски излезе от бункера щото медиите даваха как Путин кара мерцедес по керченския мост а зелката се крие в бункера от ракетите на руснаците . Та затва прави тая медиина изява ;) Щото го критикуват че е станал като Хитлер и ще свърши като него в бункера.

58

Анонимен

преди 1 година

Прякора му е Мухъла то е ясно защо. Между другото руснаците са си направили руски бани по окопите и се къпят там с голям кеф. Те са такъв як народ и правят всичко с голям кеф.

57

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще изгони окупатора от всички свои територии, а руснака да се готви за неминуемата гражданска война в Русия след поражението.

56

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече победи руската терористична федерация духовно. Въпрос на време е да победи и военно. Успех им пожелавам и по-бързо и стойностно разгромяване на тази дивашка империя, която е завладяла толкова много народи и техните земи, и те ще се освободят един ден. Важно е руската федерация да катастрофира, за да може да падне и близо вековния режим, който се е настанил в България и все още набира сили да върне Борисов на бял кон, както вече си върнаха хартиената бюлетина от хартиената коалиция.

55

Анонимен

преди 1 година

Прякора му на запад е Черната дупка. Познайте защо.

54

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за Крим бе Зеленски. Дори не сме знаели че едва 25 години е бил под украинска власт /робство. Хората искат да са свободни от диктатури. Седнал речи да държи. Искам да знам някакъв друг коефициент на полезно действие имаш ли

53

Анонимен

преди 1 година

Много крокодилски сълзи, кой и за какво щял да съди Зеленски. Гледайте там в Русия кой, как и какво...

52

Анонимен

преди 1 година

Хъхрещият е по-вреден за Украйна,отколкото ококорените за България.Бойко е едновременно на първо и последно място.Художник,шахматист,пожарникар,крадец,гимнастик...

51

Българин

преди 1 година

Човека е предозирал от сутринта, казал е някаква глупости и нашите продажни медии го слагат като челна новина.