8

Анонимен

преди 1 година

Демек още повече репресия над нормалните граждани и още повече фалшиви тестове за наркотици и невинни хора без книжки, ясно

7

Анонимен

преди 1 година

а другата половина са подкупни - демек излизат за "бакшиша и кафето"

6

снайпера

преди 1 година

От тия 8500 половината са ти бpaк Иванеее, демек эа нищо не стават и са по-зле от нарушителите

5

Анонимен

преди 1 година

В Лондон например всяко кръстовище и улица се наблюдава в реално време и нарушителите се глобяват по служебен път на базата на заснетото. Няма полицаи, които изскачат от храстите и ти размахват палка. Не можете да ги подкупите лондонските пътни полицаи, защото не ги виждате, а те ви виждат на камерите.

4

Анонимен

преди 1 година

Не са нужни толкова много милиционери, за да има реален контрол. Нужни са работещи системи за следене на нарушенията и реални наказания за всички нарушители, а не рушвети за полицаите.

3

Анонимен

преди 1 година

Стига с бройки на контролиращи.Всички те ги принуждавате да имат бройки глоби,така както си е било и по времето на т.н. социализъм.Само че, не е важно кой колко глоби има,а какъв е ефектът от работата.Много е лесно да пуснеш радар на ограничение 60 /капан/извън града, а след 1 -2 км. да има опасен участък от пътя. И къде сте виждали на запад да махат с палките по улиците и да застрашават своя живот.Разлика в говоренето и анализите няма и са едни и същи от времето на соца.

2

Радослав

преди 1 година

Те скоро полицаите ще станат повече от шофьорите и резултата ще си е пак същия. Чуждестранните си карат все едно са в Африка, нашето МВР се прави, че не е видяло. В същото време наркомани и пияници с политическа протекция си карат така докато не направят някоя върховна глупост. Най много да направят още 100-200 снимки на бай Иван с 20 годишната талига как на дълга права не спазва знак 50 км/ч сложен там за да играе ролята на хранилка. И 850000 повече да са, ситуацията ще си е все същата.

1

силно загрижЕна

преди 1 година

Защо каква е тази полицейщина?!