36

Анонимен

преди 1 година

Когато ДБ почнат да плюят Радев не се ли сещат, ЧЕ САМИ СИ ГО ИЗБРАХА? И то точно 2 дена след като Радев обяви, че "Крим е руски, какъв да е". Това не ги спря и на секунда. Имаше договорка да го изберат него и ДБ- ПП дадоха всичко от себе си Радев да вземе втория мандат. А преди седмица, след разговорите между Радев и ДБ Бойкикев изведнъж обяви, "все едно, че говрихме с Митрофанова, а не с Радев" Алооооо! Защо не си признаете, че вие си го избрахте и много добре знаехте какъв е?

35

Аноним

преди 1 година

ТОЗИ НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКИ РОД ВЗЕЛ ДА ДАВА АКЪЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

34

Анонимен

преди 1 година

Радев и Борисов са новото старо статукво...Колко добре се разбират...и заедно плюват ПП-ДБ.Разбира се под мъдрото ръководство на шефа им - почетния председател от Сараите.

33

Анонимен

преди 1 година

Последните 24 часа, отдавна да сме в Шенген и еврозоната.Борисов му построи Турския поток на руския талибан, а Радев сега е адвокат на Лукойл.Когато ги разкриха Меркел и Шрьодер, и двамата се покриха! Ама нашите нямат срам. Мислят си че вечно ще крадат и лъжат и всички ще им пляскат с ръце!Ама накрая пак ние плащаме сметката.

32

от КАРЛОВО

преди 1 година

ЦЕЛИ 3 ПЪТИ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА СИК В РОМСКАТА МААЛА > КАТО ДОЙДЕ 3-4 ЧАСА СЛЕДОБЕД, ЧЕ КАТО ПОЧНАТ ДА ИДВАТ НА ТЪЛПИ, И С УПЛАШЕНИ ЛИЦА, МАСОВО

31

Анонимен

преди 1 година

Държавата отива по дяволите, тези още за хартиените бюлетини спорят.. Това нормално ли е?

30

Анонимен

преди 1 година

Важна е войната , всичко друго ще се реши след това , след като Русия победи ..

29

Анонимен

преди 1 година

Под заглавието трябва да пиши, че поддържа определена политическа партия, че иначе много измекярско поведение. В този раздробени парламент приемането на закон си е висш пилотаж докато събереш необходимото мнозинство. В крайна сметка това е решение на мнозинството.

28

баба мара

преди 1 година

как грешка нали така купуват заедно с дпс индииските махали целият вои е затези гласове за неграмотните и за тези дето се правят на болни и чакат подвижнатаурна да доиде в къщи

27

Анонимен

преди 1 година

Що да са направили грешка - сега, заедно с ДПС, ще си драскат и дописват колкото си искат! Нямат бутане от власт поне още 12 години!

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя коса няма, брада пуснал.

25

еле па тоя...

преди 1 година

За пари е готов и майка си да продаде!

24

"ИДИЛ"

преди 1 година

И тоя е от нашите мюджихадисти- бойци....обръснал си е мустака ,а брадата не...Ако му платят ще вика и "Аллах акбар"....

23

Анонимен

преди 1 година

За каква "грешка" говорим?? С хартиена бюлетина гласува целия цивилизован свят. Само тоталитарни държави като Венецуела гласуват с машини. Да налагаш машинно гласуване с сърцето на Европа, и с това да доказваш, че българите не са готови за това, което прави цяла Европа е обида за българите. Стига вече умнокрасиви глупости. Да не говорим, че ГЕРБ си печели и с машини и с хартия.

22

Сатир

преди 1 година

Симеонов прогнозира, че Кирил Петков и Асен Василев, "които са комбинативни и подценени", ще направят подобен ход. - За комбинативни ясно - крадат та се късат, подценени едва ли, носовете им порят небето. Та за какво иде реч при Симеонов????

21

Този пък е

преди 1 година

говорител на ПП...

20

европейски индианец

преди 1 година

най-накрая един точен свястен ,неплатен коментар

19

М

преди 1 година

Българите сме вълци единаци не ловуваме в глутница като нормалните вълци. Нямаме и стадо като овцете защото при стадния инстинкт всички вървят заедно и не се отклоняват. При нас 3 българина - 5 мнения. Тогава изходът е нещо което да ни държи заедно било то силен цар, президент, или вожд но да мачка и натиска здраво.

18

мдааа...вееерваме...

преди 1 година

Направо отивам да гласувам за "Продължаваме Подмяната"Е то бива лизанеЛизане,амаТоя вече прекалява...Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.

17

Мижитурка

преди 1 година

Хартиената отваря отново вратите да гладуват мангалооидите,неграмотните турци и тея старци къде от склероза не знаят защо изобщо гласуват. Това е положението.