8

раша е наша москва

преди 1 година

колко сте неспособни .лъжете само само да не сте виновни света знае за еврогейте путин е виновен не санкциите

7

Анонимен

преди 1 година

Глад, студ.

6

Анонимен

преди 1 година

Не Европа а еврог.ейския е не конкурентен при енергията . Русия няма този проблем . Проблемите трябва да се наричат с истинските им имена защото иначе се размива отговорността . Ако ЕС не се разпадне проблемите ще ескалират . А що се отнася до субсидиите те ще убият бъдещите поколения а това също е част от войната . Аз и за тва съм на мнение че Русия не трябва да бърза . Така ще спечели и войната с нато .

5

Анонимен

преди 1 година

Укрите като докарат за Коледа радиация на Европа няма да има Европа,за да има каквато и да било криза.

4

муспи

преди 1 година

Безспорно има дето се радват от агонията на еврейския свят. Те са тези, дето не са се очифутили в този кръг на Ада, и се готвят да излязат.

3

НACРАДAMУС

преди 1 година

Сценарият, който от години е описан, възпят в рекламни материали и разграфен по точки е - няма да притежавате нищо и ще сте "щастливи". Ще спрете да карате кола, понеже бензинът ще е ултра скъп и лимитиран; Няма да карате електромобил, понеже ще е непоносимо скъп и зареждането ще е ограничено; Ще ядете синтетично "месо" и пуре от ларви, понеже фермите ще бъдат унищожени; Ще загубите жилищата си, понеже ще се въведе "енергийна ефективност", струваща повече от самия апартамент; ВСИЧКО Е В ДВИЖЕНИЕ

2

Анонимен

преди 1 година

Да пуснат газ по Северен поток. А не чакай някой го взриви...

1

Анонимен

преди 1 година

Макар че символът на енергийната криза е газът, който Русия спря, петролът, който Русия ще спре напълно към Европа всеки момент, все пак съм по-загрижен за електроенергията.