180

Анонимен

преди 1 година

Дали някой се интересува какво мисли и какво казва , , по-скоро пише някъде, Слави - едва ли съмнявам се ! Та той е политически труп това е истината и жалката му партийка също !

179

Анонимен

преди 1 година

Слави, защо влезе в правителството на тези шарлатани? За да се облажиш нали? Има един виц, за оная дето яла кюфтетата, пък после като трябвало да се отплати, почнала да реве. Радев, Слави, ***, Дългоносия, Атанас-ДС-, се качиха на влака на шарлатаните и като видяха краха да държавата сега почнаха да реват- НИЕ НЕ СМЕ С ТЯХ И НЕ СМЕ ОТ ТЯХ. НЕ ДРАГИ ВСИЧКИ ВИЕ СТОРИХТЕ И НА ДЪРЖАВАТА И НА ВСИЧКИ НАС ТОЗИ КРАХ И СТЕ ЗА ЗАТВОРА! Вие не сте промяната, Вие сте гробокопачи на държавата.

178

Анонимен

преди 1 година

Истинските шарлатани електората не ги допусна в парламента. Нито пък ще им се върже на кукичката "референдум за президентска република", защото видя, че вместо чегъртане на ГЕРБ Слафчу чегърташе Промяната. Не видяхме нито шерифи, нито левче субсидия, нито избор на главен прокурор, изобщо от ИТН не видяхме нищо и разбрахме ,че са ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!

177

Шарл безумний ??????

преди 1 година

Тъмната сталинистка сила с Уиндзор ли ще воюва............Големият шеф на Жана д'арк е психично болния Крал Шарл чиито патриархален елит я залавя и англичаните тогава наричани Нормани и спасяват живота с откуп а на с.мърт я осъжда ужбезпристрастен съд на ПАПАТА от Рим...........Тогава Франция се казвала Нейстрия,Англия се казвала Нормалния............а Крал Шарл преведено на английски език е Крал Чарлз

176

П.К.

преди 1 година

Учиндолеца много подробно И СЪВСЕМ ТОЧНО И НА МЯСТО Е ОБРИСУВАЛ шарла-таните на века, появили се у нас с благословията на държавник с висок пост. Но, тъй като той лично определи техния "проект" като шарлатания, няма какво да умуваме. Наясно сме с лъ-жите, с краж-бите, с абсолютната нека-дърност на тия прой-дохи. Остава разследващите, Българската Прокуратура и Съд да определят огромните щети, нанесени на Българската икономика и на всички българи. И ДА ВЪЗДАДАТ НАКАЗАНИЯТА, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ.

175

Shark

преди 1 година

Слави да спре да разсъждава. Да отиде до огледалото, да се погледне в него и ще разбере какво е шарлатанин!

174

Кире

преди 1 година

Абе те може и шарлатани да са, но ти колко проост трябва да си, или лаком, за да се навиеш на съдружие с тях. А ти казваха членовете на партията че си проост, но ти реши че много ги разбираш тия работи и ще си ръководиш от диванчето. И те така:)

173

Електра

преди 1 година

Славуца, да се огледа в огледалото, и да види, че освен Киретата, Гнома Ристю и Краднелия шарлатан е и той...

172

Щирлиц

преди 1 година

Откъде произлиза думата чалгар?Сигурно е паднало яко ...мислене за да се пръкне.

171

Истинският Някой

преди 1 година

Кой беше пък тоя Слави? Някой спомня ли си?

170

Гледах по ТВ

преди 1 година

Гост в ТВ СКАТ клонящ към мутренските среди сподели там публично спомените си от едно време че Бойко Методиев Борисов е държал сводническия монопол с търговията с нежна женска плът в поне пет квартала на София............Момченцата малолетни дето го обвинява част от пресата не Камен а Бойко ги доставял на Слави Трифонов

169

Възмутен

преди 1 година

Присмял се Дунчо на Кратунчо. А между тях нямало разлика.

168

Мето

преди 1 година

Естествено че не може читав човек да работи за БГ Задкулисието. Киро и Асен може да са държани с компромати от Пеевски и Доган. Основната задача е нулева промяна в България за да може стария грабеж да продължи още 100 години.

167

шопендар

преди 1 година

в моя тълковен речник,шарлатания е КОМБИНАЦИЯТА ОТ,РАДЕФ ПЕТКОФ,ВАСИЛЕФ,НИНОВА,БОЙКИКЕФ,ТРИФОНОФ,МАЯ,,ТЕЗИ КОИТО ХВЪРЛИХА СТРАНАТА В ХАОСА,В НАЙ ТРУДНИЯТ МОМЕНТ НА КОВИД И НА ВОЙНА.АКО НЕ МЕ ЦЕНЗУРИРАХА .................

166

От Вселената

преди 1 година

По време на комуната, през зимата, една майка отишла с детенцето си на гости на една Комунистка! Детенцето започнало да щипe майка си с пoглед нaгоре. А тя му отговорила: Кат та Тypа, Мъpтa у Дaно, Жa кaиш Дюля! Окaзало се, че Горе на Шкaфа в дома на Комyнистката имало много Дюли дадени като награда от ТКЗСето за славна партийна рaбота... Тя майката на детенцето нямала в дома си нищо за ядене, освен боб, понеже комyнистите обявили дeдо и за кyлак и вкaрали земите на дeдите и в ТКЗЕето!

165

окли

преди 1 година

не знаех, че сме. шник е лоша дума

164

наистина

преди 1 година

някой разтръска торбичката пак и сите българе се захапаха един други. Много просташко стана напоследък. Един "не им светил", друг обяви за шарлатанин министр-председателя дето сам той предложи - ама много сте си объркали конците, не се разбира кой ги дърпа

163

От Вселената

преди 1 година

Ако имаш две НЕУСТОЙЧИВИ СИСТЕМИ - Кoмун и Анадoлско Рoбство. Ко жа прaйш Ва? Примерно ти се чувстваш, че си УСЪ+ТОЙ+ЧИВ. Ми много лесно Ве, Жа приложиш "Теория на Стабилността" Нема Гeeй - Банкepо - Грoбокопачи. Нема Гeeй - Ибpикчии - Тypколизаци. Нема Гeeй - СepиГeeй - Коминoлизачи. Нема Гeeй - Дoктори Зaбиячи! Даже и да си рaзпънеш КРAКАТА на шпaгат, тя ЖА ти ги НОРМАЛИЗИРА на РAХАТ.Стабилността на МИСЪЛТА е СИЛAТА И ВЯРАТА В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИНА, която клони винаги към БЕЗКРАЙНОСТТА!

162

Анонимен

преди 1 година

По-добре ПП пред Путинопитекия.

161

Анонимен

преди 1 година

Истинската новина е: "Слави разсъждава". Най-после!