10

Минимален пенсюнер

преди 1 година

А НЕ БЕ....и това им е много на бг(.....)!!!

9

Анонимен

преди 1 година

Защо се чудите, това ще е достатъчно и за възрастен + филия хляб, сандвич е, за здраве и без въглероден отпечатък! Пак добре че дават!

8

Глас от тъдява

преди 1 година

Като чета и гледам на какво приличат улиците изниква въпросът-само в България ли се строят сгради, щото същите бетоновози и тежка техника се движи и в западна Европа, пък там даже и по селата и коларските пътища няма такава (никаква) разруха

7

Шумен

преди 1 година

Детето ми е в 4-ти клас.Вчера (понеделник) им дадоха кашкавал.Наистина е 30 грама (като голяма люспа е).Може да е поне 60 грама.Към кашкавалчето има и геврек (или малка правоъгълна баничка).Кашкавалът децата не го хапват, защото не могат да отворят найлона.Тестените изделия са на "Добруджански хляб"-Варна и са хубави.Преди три години закуските бяха май по 90 грама, а сега са по 60 грама (ако не се лъжа).Факт е, че грамажа е паднал.

6

Анонимен

преди 1 година

Ама па е "био", нали?

5

Bai tosho

преди 1 година

Стойте още пред клавиатурите. И ревете ами ваше деца са бре лу.мпени ахахаха пълнете им гушите и болниците после щото и те са техни .ама сте гюбрета .

4

потърпевш

преди 1 година

То не пише че е от мандрата на Зоров От печата се разбира само че е препакетирано в склад с номер BG2203042 което не значи нищо. То и срок от6 месеца при преопаковане е много подозрителен, а и никъде няма данни за сухо вещество и мазнини / наскоро активни потребители извадиха едни резултати за сирената - сигурно и при кашкавала е така/

3

Анонимен

преди 1 година

Това не е кашкавал. Това са на Зоров боклуцците с палмова мазнина. Тоя комсомолец ни трови децата десетилетия вече, защото има политически чадър. Дъщеря ми ги изхвърля тия "кашкавали", като и ги дадат в училище, защото е свикнала на истински кашкавал вкъщи.

2

Котка

преди 1 година

Е, някой си мисли, че безплатната закуска отменя задължението да си храни децата ли? 30 грама е порцията кашкавал за тази възраст. Аз с този училищен кашкавал правя сандвич на детето си - напълно достатъчен е. А че има родители, които смятат, че дете в първи клас трябва да тъпче колкото мъж в трудоспособна възраст - това се вижда лесно; идете до кое да е училище през голямото междучасие и пребройте колко деца са с наднормено тегло.

1

Анонимен

преди 1 година

Тези лакоми първокласници подяждат на светите укробежанци лишавайки ги от олимклузив!