12

НИЕ

преди 1 година

НИЕ ПОСТОЯННО ГОВОРИМ ,ЧЕ СМЕ КОРУМПИРАНИ И ЧЕ КРАДНЕМ ПО ОСЕМ МИЛИАРДА ГОДИШНО ,АМИ ТОВА Г -Н ЛОРЕР ГО ГОВОРИ ВАШАТА ПАРТИЯ

11

българин

преди 1 година

Виновен е банкянския шебек,и оглавяваната от него разбойническа организация.За 12 г. съсипаха държавността,сринаха морала на обществото,и откраднаха десетки милиарди народна пара.Датона няма да има Шенген.Просто се чудя на акъла на долупишещите,и защитаващите банкянския "Лео Меси"

10

Анонимен

преди 1 година

До7. Стига ръси тия изтъркани фрази / чуждо поклонничество, предатели/. България е в ЕС в НАТО. В Европа света е от различни култури и националности. Всеки , които му стиска може да напуска страната и да се приспособява в мултилатерализъм.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами няма какво да кажем ... Мафиотска държава, корупция навсякъде, съдебна система - никаква, закони уж има ама са само ей така за "красота"... То на нас може да ни се иска, ама са си прави хората. Див *** с диви ***!!!

8

адолф

преди 1 година

Напълно си прав дугарю Лорер,можеше да сме вече във шенген ако не се бяхте появили вие и за две години да ни върнете в първи клас като държава и управление.Ако успееш да ми кажеш какво направихте за две години освен далавери и парапетни изпълнение ще се прекръстя веднага на Моше.Много хубаво еврейско име от което произлиза и думата "мошенник".

7

Анонимен

преди 1 година

В ЕС ние срам да кажем , че идваме от България. То тридесет години корупция и статукво на политици , които си сменяват постовете.

6

стига бе

преди 1 година

Ето ги чуждопоклонниците, за тях мнението на другите е важно, не интересите на държавата. Абе да ви питам за тоз Шенген? Изпълнили ли сме условията още 2011г?

5

Анонимен

преди 1 година

И СПЕЦ СЪДА ЗАКРИХА ТЕЗИ *** ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА *** = ЧЕРЕПИ СВЕТНА ЛИ ВИ БЪЛГАРИ А ОНЕЗИ ДЕТО ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА МЕСЕЦИ НАРЕД ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ ОКРАДОХА ВИ БЪЛГАРИ ЖЕСТОКО

4

Анонимен

преди 1 година

Имаме проблеми с каквото се сетите..

3

Анонимен

преди 1 година

Йончева откак стана евродепутат им надува главите в Брюксел, че такава корупция като в България няма. Йончевата с нейните офшорни сметки. Ми какво да мислят хората като опищяхме Европа колко сме корумпирани. Точно наши евродепутати режат клона на който седим.

2

Маймунката

преди 1 година

Ми вие управлявахте. Защо сте го допуснали?

1

Анонимен

преди 1 година

А не споменаха ли и че имаме проблем с дрогирани харвардци?