26

анонимен

преди 1 година

Този лъже и с г....за си!!!

25

сина

преди 1 година

Всички вие, дето си мислите, че Радев реди държавата в последните 3 години и решава какво да се случи - малко в повече ми идва. Не Радев избра ИТН, не Радев после избра ПП, не Радев после избра ГЕРП. Ние го направихме, хората! Не му вдигайте акциите на президента, може да има някакво влияние върху събитията, но е нищожно. Юмрука не свали Боци, свалиха го хората, Юмрука не изчегърта Слави, ние го изчегъртахме, сега ще изчегъртаме и ПП, а държавата си върви и не се краде сега, което е важното!!!

24

psiho 49

преди 1 година

Май ти си за Гърбовски хуху

23

Психодиспансер 48

преди 1 година

От Пълното Пропадане освен,че халюцинират срещи сега вече и координирани действия.Водете ги в спешното при колегите на д-р Гарбовски!

22

Анонимен

преди 1 година

На Рудито може да му се има доверие.

21

Анонимен

преди 1 година

След няколко месеца когато ПП няма вече да я има ще проклиняш деня в които предаде ИТН само и само да си в кириза и да си пълниш гушата с пари

20

Мехмед

преди 1 година

Този съм го е..л.

19

Анонимен

преди 1 година

На това момченце изглежда мозъкът е плувнал в гела ,който си слага. Досега ръси само глупост след глупост. И кой го направи пък и министър ??? Та това глупендерче не става и за портиер на ресторант!

18

Анонимен

преди 1 година

Охлююв мазен,президента е на светлинни години пред теб!

17

Аноним

преди 1 година

ТОЗИ АЛЧНИК ЗА ПАРИ ГОТОВ НА ВСИЧКО Е В ПАРЛАМЕНТА КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ СССС

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** не може да даде тълкуване на думата координирам, разсъждения се опитва да съставя. Първо той самия да се координира с партиите от които да се представя, както и от избирателните райони на които да бъде избиран (родом от Плевен, избран от Габрово където няма нищо общо) и после да рекламира гела по тв екраните.

15

Праведен

преди 1 година

Има, има, в кухата ти глава !

14

Аз

преди 1 година

Руди,губиш много време да кажеш измислици. Намери ли си друга партия,която да те приюти. Или никой не те иска?

13

Nick

преди 1 година

"всички корумпирани служители" - и как точно го доказа или просто ти си решаваш кой е корумпиран или кой не ? Не съм чул съда да е осъдил някого - и стига вече с оправданията че съда ги пускал ...

12

Анонимен

преди 1 година

"От зелена тиква семе се не взима"! БГ научка!

11

Анонимен

преди 1 година

И СПЕЦ СЪДА ЗАКРИХА ТЕЗИ *** ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ ЗАМИНАХА *** = ЧЕРЕПИ СВЕТНА ЛИ ВИ БЪЛГАРИ А ОНЕЗИ ДЕТО ЗАМЕРЯХА ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПРЕЧЕХА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ДА ХОДЯТ НА РАБОТА МЕСЕЦИ НАРЕД ОТ КОГО БЯХА НАЕТИ А ОНЕЗИ ДЕТО ПАЛЕХА ПОЛИЦАИТЕ ОКРАДОХА ВИ БЪЛГАРИ ЖЕСТОКО

10

Анонимен

преди 1 година

Докога ще гледаме гелосаната продажна физиономия на това нищоожество?

9

Отречените

преди 1 година

Прави чест на Президента и ГЕРБ, че се координираха в името на доброто на държавата и нейното спасяване. Явно Президента не е толкова проосст колкото се опитвят да го изкарат. Като видя ПП ббоокклуците до каква разсипия ни водят, как загубваме еврото, шенген, разрушава се държавата по поръчение на мутри като Божков, ами нормално е. По-добре да се преглътне вражда и обида в името на народа и да се спре, малоумнната разсипия. Чесно, по списък от лудниците да се проверява за избягали Кирил и Асен!

8

Анонимен

преди 1 година

СУПЕР СНИМКА НА ЕДНА МАЗНА ГЕЛОСАНА МУЦУНА КОЯТО ЯВНО Е СИЛНО СЕКСУАЛНО ДЕЗОРИНТИРАНА ТИПИЧНИЯ ОБРАЗ НА АНГЛОСАКСКИ ПИСОАР - ИНТЕРПРЕТИРАНО ОТ ТИПИЧНИЯ ПЛЕВЕНСКИ БЕК ЩАСТЛИВ ОТ ФАКТА, ЧЕ ВЕЧЕ ИМА СОФИЙСКИ НОМЕРА НА КОЛАТА.

7

а не ве..

преди 1 година

В момента Боко и Радев правят духалкu на путин на почивки.