14

Воевода Спас

преди 1 година

За сомалийчетата ще е здравословно,нека им се дава на тях първо,те ще останат доволни

13

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност в това месо има повече животински продукти от всички колбаси, смляна кайма и млечни продукти, които се продават в момента. Дали е здравословно не знам, но знам че всичко което се продава в момента по магазините не е.

12

Дони

преди 1 година

За източния и западния бедняк е все едно, откъде му е месото. Сам по себе си знам, че то хем е мн важно за диетата, особено на един мъж, хем може да те разболее, отрови и убие. Вече ядем основно 3-4 типа месо със сходен генотип. В западните развъдници (нарочно не изп. думата ферми) се злоупотребява с антибиотиците, защото животните нямат възм за движение и са нагъчкани едно връз друго. По-зловещото е захранването със стероиди, което директно удря после крайните консуматори - герб, рак, хашимото.

11

:))

преди 1 година

Свински грип птичи грип луда крава ето ви резултат ;-)) Тея в САЩ защо не си ядат помията сами , ами искат и останалите да ги тъпчат.

10

МУУУ

преди 1 година

Важното е да има месо

9

Аха

преди 1 година

Е как бе - супер яко е! Само такова ше си купувам. Като прочетох заглавието и ми е ясно кво мише в помията по-надолу

8

Без коментар

преди 1 година

"сигурността на продукта е вън от съмнение, пише Дойче веле."

7

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Краманьонец! Ненадертал!!!

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Емиии пеавилата са такива ...

5

Нострадамус

преди 1 година

Колко ли, трябва да съм извратен за да се храня с такива ***?Лабораторни и то.

4

Анонимен

преди 1 година

Отвратително и вредно е! Ако има нещо по-лошо дори от кренвирши, ето го! Но ще се печелят милиардите, затова ще напират да ни унищожат фермите и животновъдството!

3

Анонимен

преди 1 година

Даже българските медии премълчават протестите на холандските фермери срещу изискванията за намаляване на емисиите от вредни газове.

2

:⁠-&#8

преди 1 година

За сметка на това фермите, произвеждащи нормално месо и мляко, ще бъдат фалирани заради изискванията за намаляване на въглеродните емисии (има го в ,,Плана за възстановяване"), както и заради многобройните правила за щастливи кокошки и прасета.

1

Анонимен

преди 1 година

почвате да ни подготвяте за деня в който ще си следим въглеродните емисии ли ами не няма да стане няма да ям бубулечки и изкуствено месо!Нито ще си следя отпечатъка!На снощи ударих 6 конски кюфтета лт ЗАКЛАН КОН!