Не се бойте! Всичко се контролира от оная лаборатория на турската граница, от ГЕРПли беше! Аз си ловя само пъстърва от реката и не купувам риба! Някои храни имат свойството да предизвикват освобождаване на складирания в клетките на организма хистамин. Например алкохол! Аз съм установил, че chivas 25 или laphroaig quarter cask най добре освобождават хистамина! Наздраве против хистамина т.е. ако пийнете след рибата сте save!
Американската агенция по безопасност на храните не допуска риба и рибни продукти на пазара с над 50 mg/kg хистидин. Тези храни се бракуват, защото има опасност от натравяне. А ние, мутантите, да консумираме храни с много повече хистидин, защо?
Аз затова хапвам само сиренце от петдесет кинта килото. Освен водичка в него, нищо друго няма. Бабх ви мяката измамници.
Ден преди Никулден: 1/4 от рибата на пазара крие риск от алергични реакции