241

Пепо

преди 1 година

Не Киро и Асен, а Доган, Пеевски и Борисов окрадоха България. Но тук има хора на които им е платено доста за да пишат точно обратното.

240

Анонимен

преди 1 година

Мутри се оказахте вие от ПП. Излъгахте за ББР, сега ви е страх от изслушване на Джемкорп, енергетиката на страната сте я харизали на офшорка с руски капитали, не се строи нищо, но Лена взимала 16000 лв. на месец ( въз основа на какво?). Да не споменаваме за декларацията на Киро с невярно съдържание. Намаление на граничарите и т.н. Некадърници!

239

Анонимен

преди 1 година

ПП осигуриха на Радев втория му мандат.

238

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

"Радев вкара мутрите в управлението!" т.е. Излъганият от наследниците на ДС резидент Радев вкара ПП. ПП -" продължаваме подмяната" , "продължаваме практиката" да крадем и опропастяваме като фашисти всичко ! Да заблуждаваме "електората" , защото са балами и да им поднасяме щастието което те очакват и мечтаят да дойде. п.п. /после пис/ Мечтата и надеждата са прекрасна вечеря , но лоша закуска ! Цял ден оставаш гладен , а как ще заспиш?

237

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Вярно е,че ви вкара в упралението и вместода управлявате,веднага завърнате ръкави да безчинствате и да крадете.Помим тов, защото не беше отдавна.

236

Анонимен

преди 1 година

Ей,ококорените,той вас вкара в управлениеето!Какво стана с 9 млрд. за 7 дена?Кой ги открадна бе са щи са ни???Защо пак купуваме руски газ,ама на тройна цена???Мама в и фа ш и с т ка да ...е б аНа ур ка 1200 лева???А колко е пенсията на баба ти???

235

Анонимен

преди 1 година

Тея са потвърждение на поговорката "Храни куче,да те лае". Човека ги вкара в политиката, а те се обърнаха срущу него.

234

Radev= Borisov=Dogan

преди 1 година

това е положението за всеки който иска да живее в страната наречена България.

233

анонимен

преди 1 година

Вкара мутрите в управлението за 6-7 месеца и след управлението им смятаме многомилиардните щети след пожара който сътвориха.

232

Нови избори

преди 1 година

Нови избори и ПП да тръгват по пътя на ИТН.

231

Така е

преди 1 година

Вярно е, вкара вас. Кирчо, кокорчо, Лорер - мафия. И затова трябва да си ходи веднага и заедно с вас.

230

Констатация

преди 1 година

Тези двамата Кирчо и Кокорчо са далавераджии. То им личеше още в началото. Но защо президентът, който е на възраст с опит , им даде тази възможност и вече две години държавата Буркина. И първото, което е най-важното, че и двете страни погазиха Конституцията, което говори много. Уж да махнем мутрите, а те се появяват нови. Лошо, много лошо. И както е тръгнало, питам: Кой съветва президентът за всичко това? . Там е разковничето ?!

229

Анонимен

преди 1 година

ПП= хем Аматьори, хем Нагли ....

228

Анонимен

преди 1 година

те така става като искате шофьор на самолет и като вляза в магазин ви благославям всеки път по няколко пъти

227

перко

преди 1 година

Не зная дали ГЕРБ са мутри, но тези на на снимката съ сигурност са такив, а на челата им пише " ПОЧТЕН"!.

226

баба мара

преди 1 година

аморални хора нямат място в управлението на държавата махаите се отбългария

225

Анонимен

преди 1 година

Явно е бил предварително подготвен

224

карачанаков

преди 1 година

Героите на Доньо Донев!!! Картинки мамини.

223

Самоук социолог.

преди 1 година

България има нужда от лекар премиер. Част от народа са върли путинофили и се нуждаят от лечение. Болестта е не излечима , но нека да опита човека. Борисов шашна всички с този политическо ход. Който може , си го може. Роден за политик.Желая пълен успех за съставяне на правителство. Повече на избори няма да ходим. Писна ни от избори и от Путин.

222

Анонимен

преди 1 година

Политическите неграмотници от Промяната не могат да са никаква алтернатива за България! Само абсолютно глynaцu могат да се коалират с комунисти и кремълски агенти, а после да пискат, когато последните ги наритат! Не е да не сме ги предупреждавали, какво ще им се случи! Лошо е човек да е самонадеян, без исторически опит, без разпознавателна система "приятел/неприятел" - гаднярите точно такива търсят да им свършат мръсната работа и после да ги пуснат в канализацията!