317

Анонимен

преди 1 година

Еее,когато ББ преодоляване кривите в държавата ти се гавреше с КОВИД кризата! КОГАТО СРЕЩНА ЕРДОГАН С ЕС СЕ РИСМИВАШЕ , ЧЕЩЕ ИМ НОСИ ШЕРБЕТ!ТОГАВА НЯМАШЕ МИГРАНТИ И УБИТИ ПОЛИЦАЙ!НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧИ КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ! НЕКАДЪРНИК СИ!СЪСИПА ДЪРЖАВАТА КАКТО СЪСИПА ВВС

316

Анонимен

преди 1 година

Гадев ВЪН. Тоя разсопа държавата - вън чорапеното чудовище от президенството

315

М да

преди 1 година

Пълно с форумни плювачи, браво. Радев ви е виновен за всичко. А че това че е процес от години, това забатачване никой не го коментира. Радев ли я забатачва тая държава 30 години, къде спахте тогава господа плювачи.

314

Анонимен

преди 1 година

"Ако България имаше повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин" - Румен Радев 27.10.2021. За какво ни е такъв заблуден президент?

313

Анонимен

преди 1 година

Такаааааааааааа, значи Радев е виновен за високите цени. Тва явно го пишат или ГЕРБери или *** от и. Остава да напишат, че ако управляваше Боко, нямаше да има война, бежанци и бензина щеше да е без пари.

312

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка дори е по-умен от този излъгания

311

Бонго Бонго

преди 1 година

Браво Зозо!!!!!Аз се чудя, добре излъгал се бил Радев и как две години нищо не каза????? Двееее годинни мълча...Значи му е носено от пликовете на Кашпировски . Тока ????? Увеличен 10 пъти за две години.Само, че Радев не плаща ток и взема 15 хиляди лева. Може да яде 40 кг кашкавал и 4 лв мляко. Не го бърка. Но го посочиха с пръст..и от мен честито на бг!

310

Зозо

преди 1 година

Хахахаа, Рундю винаги е невинен. Ама тези дето го избраха, сега да идат да си купят кашкавал от 40лв. и луканка от 36лв. :))))))))) Нали играха хоро с него в изборната нощ? Прясно мляко 4лв./л. Ай честито!!!

309

Анонимен

преди 1 година

Не гледам 1 2 и 3.Мирише .Вони.Смрад.dDsgustingСмрад!!!

308

Анонимен

преди 1 година

Защо журналята от каналите 1,2 и 3 не знаят от кой пол са и винаги завършват изречението с ЪЪЪЪ???

307

мдаа

преди 1 година

ядосан е чоекът кой знае какъв калай е изял от генерал решетников , може и да са му намалили хонорарите

306

Анонимен

преди 1 година

Ревете,че сиренето станало 20лв,но протести няма???На българинът ,който и да му натресат,каквото и да му сервират,стои и трае.Мързел и апатия,примирение и робско чакане.Доведох шарлатани начело с Киро,който не може дори да приказка,още има балъци,гласуващи за тях.Е кой ни е виновен?Всеки народ си заслужава съдбата,ако само стои и чака

305

Анонимен

преди 1 година

Зелен Чорап,голяма каша забърка като ги доведе Кокорчо и Кирчо.

304

Мнение

преди 1 година

Много опасен и много подмолен, един класически двоен агент. Жалко, че българите избраха този човек за президент, Герджика беше поне само зависим от Бойка като проста цветарка болна за власт.

303

ЬЬЬ

преди 1 година

Колкото и да е тъжно все пак,трябва да се каже,че за сега, който и да е докопвал властта само е лъгал,крал и мамил.В България няма "политическа" класа,която да е способна да мисли държавнически,но поне при герб имаше що-годе някаква стабилност,а при коалицията на пп,дб,бсп+итн имаше само затъване в тинята на безизходицата.Очертават се нови избори:хора,мислете!!!Промяна имаше,но от лошо към по-лошо.

302

404

преди 1 година

Какъв фалшив герой си гн Президент .

301

карачанаков

преди 1 година

Късно е либе за китка,онова което извърши с юмручето и насъскването за бунт и сваляне на правителството няма как да бъде поправено.

300

анонимен

преди 1 година

Е, посипа си с пепел главата, но какво от това, хората страдаме!

299

Чоко

преди 1 година

Когато ти трябваха гласовете им за втори мандат, всичко беше ОК. Сега изведнъж станаха шарлатани. Ти и те сте едно и също. Подай оставка.

298

Ани

преди 1 година

Когато човек няма морал, достойнство и чест, той накрая се озовава от страната на победените. Колко пъти съм му го казвала. Сега бил излъган? Не, беше победен!