9

Депутата

преди 1 година

Относно агресия по пътищата,от моята парламентарна група решихме, че е време да въведем ред и в това направление.За целта въоръжаваме населението по желание разбира се, като на всеки български гражданин ще се дават законни права за носене и притежаване на оръжие.Колеги вдигайте цените, че парите свършват!Айде със здраве от мен Депутата.

8

Депутата

преди 1 година

От моята парламентарна група обсъждаме да организираме събития като "Ден на пияния и дрогирания шофьор"Всички участници в движението по пътищата трябва задължително да са употребили алкохол и/или съответната дрога!И ето о, чудо!Нямаме нито една катастрофа, има ли -сменете си дрогата и/или алкохола и се замислете!

7

Депутата

преди 1 година

Цялата Българска Нация е дрогирана и пияна!Ама какво значи дрогиран и пиян?Правиш нарушение, понасяш наказание!!!Спазва се това!А иначе какво ме бърка какво си си слагал в устата:кашкавал-40лв/кг,луканка-99,99 лв/кгАко някога мога да дам акъл то това е: караш пил и взимаш дроги -това тавариши, друзя,трохари и трохарки, дами и господа, джейдис Ен ленълмън, това си е твоя лична отговорност!правиш нарушение -понасяш отговорността.Но иначе може да си пиете и чертаете, колкото ви душа иска,Мир!

6

МВР с морални утайки

преди 1 година

Незнам как народа продължава да търпи "МВР Е ОПГ" милиционерите са най голямата престэпна група на територията на България. Знам че на повечето от вас вече ви е ясно.

5

Мухаха

преди 1 година

Хващат ги и ги пускат .... хващат ги и ги пускат ...... хващат ... пускат ... с някои може даже приятелски връзки да са заформили . Хващат : Оооо, Станчо, ко прайш ва , брат? Пак ли пиян караш? А ? Ахааа, днес дори и си дрогиран... Ахамм . Ко праят децата ? Как е жената ? Още ли ти излива ракията в мивката ? Ейй, лоша жена . Айде, да не те бавя , че ей го на Спас и той чака след тебе , да "хвана" и него . Айде , по живо и по здраво. И утре мини пак насам че план имам да изпълнявам ... Аре....

4

мунчо

преди 1 година

и кво-платих 10(десет) лева и ме пуснахс...

3

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да има вече 26 конфискувани автомобила на търг.

2

Пепи

преди 1 година

И кво:)

1

факт

преди 1 година

народа в България изтрещя и деградира тотално . огромна част пие и се дрогира . да благодарим на фейсо и чалгата .