65

Абе

преди 1 година

Нема страшно-Сорос работи върху намаляване на населението чрез войни, кризи, болести и ваксини. Путин може да му помогне с ядрено оръжие. И проблемът се решава, включително и затоплянето.

64

Кико

преди 1 година

Путин се грижи за намаляването на населението!

63

Реалиста

преди 1 година

Ако се върната откраднатите държавни имоти,фабрики,заводи и предприятия посредством фалшивата и нагодена ,,приватизация",България ще има ресурсът да оцелее минимум 50 години във рецесия.Но едва ли мазните комунисти зад граница биха върнали и стотинка във найка Бъкгария за да и оцелеят чедата.И фактът че Костя Копейкин споменава добруването на България когато беше наистина силна икономически,без да споменава кои са точно крадците на народната държавност,го поставя веднага във поза ,,партер".

62

Анонимен

преди 1 година

Изхранването в глобалния свят зависи от "законите" , създадени да обслужват поддържане на максимални печалби от бившите колонизатри, САЩ и Канада. става дума за разпоредби за използването а семена например, което доведе и у нас до заместване на местни сортове с чужди. Всяка земя си има своите особесности и растеният и сортовете , разтящи там от време, биха били най-доброто, също за основа а селекция. Но не се позволява. А в студени и тъмни страни използват хиникали за зреене и повичаване на обем

61

Анонимен

преди 1 година

Кога да чакаме облъчването с климатичния локдаун и предстоящите мерки и ограничения? Това скедва, нали? Указания от СИФ имате ли вече?

60

Анонимен

преди 1 година

Путин взе нещата в свои ръце, над 100 хиляди руснаци прати по дяволите и още толкова украинци, така че ...

59

Анонимен

преди 1 година

Нормално , след като от 1965 година от 3,5 млрд, само за 60 години стана 8 млрд. Индия, Китай, Африка се плодят като хамстери. Но, Земята си има механизми да се справя сама като планета.

58

Анонимен

преди 1 година

Чакаме новата пандемия значи...скоро, нали?

57

тъй де....

преди 1 година

Амииии......време е за нов Ковид!

56

Особено

преди 1 година

Чиновниците в ООН много папат. Земята не може да ги изхрани.

55

Комунист

преди 1 година

Защо толкова дълго времв хора като Гейтс Сорос и тн не са избити?Като не премахваш проблема кка да стане номера.Какво е това Майкръсофт пълен монополист кой ги допуска изобщо

54

Анонимен

преди 1 година

Ха, сетихте се. Ами вместо да помагате с храни за да увеличавате размножаването и усилвате проблема, помагайте с противозачатъчни.

53

ООД _а

преди 1 година

ами измислете крокодилски или папагалски грип разпространяващ се много бързо и да е смъртоносен ,,,, задължително !

52

Анонимен

преди 1 година

премахнете, русия, северна корея и китай, и живота ще продължи нормално

51

Анонимен

преди 1 година

До 56...Русия може с лекота да изхрани 1-2 милиарда.."))))))=И как ще ги изхрани като Русия не е сред големите износители на месо, мляко сирена в света.Малките държави като Нидерландия, Нова Зеландия, Белгия, Парагвай, са пред тях, да не говорим за големите САЩ, Бразилия, Австралия, Германия и др.Само с жито и кукуруз не става.

50

Анонимен

преди 1 година

Проблемът не е в пренаселеноста, а в работата и технологийте в селското стопанство. Холандия е най-големият износител на пилешко месо в света и 6 та по износ на сирена, а територията й е 35% от българската.

49

Дръпнатите

преди 1 година

Кво ни го казвате на нас, кастрирайте индийските манговги и всички китайци и след 50 години ще има храна в излишък.

48

Не бе

преди 1 година

Земята има всичко, но трябва да се работи, не да се чака на другите !

47

Анонимен

преди 1 година

Русия разполага с изобилие от продоволствия и плодородни земи. Русия може с лекота да изхрани 1-2 милиарда. Проблемът на Русия е не изхранването, а малобройното население, оптималният вариант за Русия е 1.5 милиарда население.

46

До Българина /40/

преди 1 година

Бъди по-точен. 20-25% от населението на България изхранва останалите 75-80%. Децата, трудовите пенсионери и хората с тежка форма на инвалидност сме длъжни да ги храним, но какво да кажем за останалите? От 2-3 години насам децата на тези - останалите, са вече около 50-52% от подрастващите под 10-годишна възраст. Какво ще стане след още десетина години? Не можем да ги изхраним, пък и не сме длъжни. А те вече от години безочливо грабят храните, произведени от старците по селата.