33

Наполеончик

преди 1 година

Тази новина никак не е добра за нас. По простата причина, че в такъв случай следващите (след Украйна) сме ние. Морските газопроводи ги гръмнаха, войната нулира украинското трасе, наред е османския... пардон, балканския газопровод. Освен ако Русия не клекне на запада и не се остави да продължат да я доят както досега. Само не виждам изгледи това да се случи.... засега.

32

Анонимен

преди 1 година

Турция си гледа само нейния интерес и не се съобразява с никой! А какво ще стане само времето ще покаже! И все пак тя ни храни!, и е диверсифицирана, съсед е, защо да не купуваме евтин тръбен газ от нея!?

31

Gaz

преди 1 година

Името на града е така изопачен че, трябваше да бъде Шанлъурфа

30

Талибан ерджолан

преди 1 година

На турчин вяра да нямаш турчин вяра няма .!.

29

Факт

преди 1 година

Газов хъб, ама няма на кого да продават газ. Италия си има договори със Северна Африка и снабдява Австрия, Испания и Португалия строят терминали, Холандия, Норвегия и Англия продължават да произвеждат, Германия вече пусна един терминал и до няколко месеца поне още пет ще са готови. Остава пазара на България, ама терминала в Гърция е напълно достатъчен. Ако ще продават на някой ще бъде най-малко в силно конкурентна среда.

28

ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!

преди 1 година

така се живее по взаимен интерес! А и ЕС направи услуга на Турция като не я прие в съюза! Сега вече ТРурция нама и да иска такива 'съюзници'!

27

Дидо

преди 1 година

В света има две коварни държави които имат лошия навик с едната ръка да те галят по гърба, а с другата да ти бият шамари, и това са горе посочените. За съжаление ние сме между тях........

26

Войводата

преди 1 година

Султана е *** и се видя, че откакто е на власт съсипа туркия! С каквото се захване го съсипва. Желая му още да управлява и да спечели изборите....

25

Гош

преди 1 година

Нормално за турците те са долни подлизурковци и нагаждачи и за това всички ги отбягват. Откакто Ерпосран направи черквата Света София на джамия, турция тръгна надоло и от ден на ден става по зле, лирата вече е 10ст. Сега се опитват да играят двойна игра като вземат от *** по евтини горива и ги продават по скъпо на Европа, но и тук ще си навлекат негативи, накрая всички ще ги изолират като Куба, Сев. Корея и др. Който се цепи от колектива, колектива му го нацепва!

24

Ердоган

преди 1 година

Турция ще влезе в ЕС през задния двор, по стара анадолска традиция! Опитите ще продължат и Европа ще роди турчета!

23

Турк

преди 1 година

Турската газ - най-демократичната газ, пък макар и пребоядисана руска! Плащайте комисионни на Турция, че турската лира пада и само комисионните от ЕССР могат да я спрат!

22

Анонимен

преди 1 година

А нашия виден хъбов стратег тиквен, кво направи накрая, построи хъб на ердоганя и Путин и ние пак си останахме гара разпределителна.

21

Анонимен

преди 1 година

А по кой план действа Рюте, че не се сещам?

20

Анонимен

преди 1 година

И веднъж доставена в Турция, как ще стигне до ЕС, освен през България:-))))

19

Факт

преди 1 година

Браво....

18

Анонимен

преди 1 година

Предимството да не си в ЕС и марионетка на САЩ.

17

Анонимен

преди 1 година

Добре ,че турците ще си приберат бургаска област , другите да му мислят с тия дългове и евроценности

16

Анонимен

преди 1 година

Предизборна пропоганда прави Ердо

15

Алеко

преди 1 година

Турция си гледа интереса! Унгария си гледа интереса! Само бай *** гледа всички интереси, освен българския!

14

кйкй

преди 1 година

Нема такъв бурсук като Султаня, с едната ръка праща байрактари и оръжия за Украйна, с другата прави сделки с Путин....