92

Анонимен

преди 1 година

Толкова много пари има Боко в чекмеджето,че може да си купи когото иска.Очаквам правителство от професори-експерти!

91

Готин

преди 1 година

Така се създава "президентска република!От тощовизъм към радевизъм. Приликите открийте сами. Те не са случайни. Да живее управлението на елитните шофьори и клюкарки! 😉

90

Готин

преди 1 година

В страната на дребните хитреци, това е най-големият ход от страна на ГЕРБ. Тураш "бушоня" и квото ще да стая! Ти нямаш вина. Това е. Всички негативи остават за "професора". Питам се: Колко трябва да си глупав, за да поемеш такава отговорност!? Или така си нагазил в "лай ната", че си зависим и си окачаш примката на врата, сам.

89

до Ели

преди 1 година

Защо дрънкаш глупости?Борисов направи това което искаше Европа и то доста некачествено,защото отмъкна половината пари в чекмеджето.А за половината пари-такова е качеството!За тези пари дето ги няма,щеше да са асфалтирани всички пътища в България!А за Шенген трябваше по неговите думи преди 13 години,да се боядиса една стена и сме готови за Шенген.Още явно не я е боядисал!Или тези неща ги пропускаш,като се правиш,че не помниш ,а?!

88

Ели

преди 1 година

До бай ИванБ.Борисов е човека, който е направил най много за тази държава и затова ГЕРБ за пореден път са първи, разбра ли, *** козел.....не можеш да стъпиш на малкия му пръст

87

Бай Иван

преди 1 година

12 години герб съсипваше държавата,и искат пак така ,скрити зад професори.бойко ти управляваше бе не ден или два защо всички те мразим ¿Защото ни оправи,ама от всякъде.герб умря запомнете.

86

Харалампи

преди 1 година

И ТОЗ падна в лапите на ГЕРБ.. - поредната манипулация. Той разбира от медицина, не от политика. Боко ще управлява, ТОЗ ще изпълнява... Пази Боже!

85

Анонимен

преди 1 година

Този от Ко-вид мафията!!! Ще натика българите в болници и ще им източи спестяванията!

84

Анонимен

преди 1 година

Не знам защо всички са учудени, че е възможно лекар да застане до Бистришкия Меси и да му служи за смокиново листо! Нали всички знаем каква ужасяваща корупция се вихри из болниците на Б-я. Нали ни е ясно, че ако не платиш огромни суми, нямаш шанс да се добереш до добър специалист и малко лекари ги интересува, че ще умреш като куче. Пари искат и изобщо не им пука до кого и до какво застават.

83

Вход

преди 1 година

БЕЗ ДПС НЕМОЖЕ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО.СПОРЕД МЕН ОТ ТРИТЕ ГОЛЕМИ ПАРТИИ ТРЯБВА ДА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТРЯБВА ДА ИМА КОМПРОМИС , ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКО ПЛАЩА НАРОДА, А И ТОЗИ НАРОД ГИ ИЗБРА.

82

Аз

преди 1 година

Ако гербаджиите са се спазарили с турците и комунистите, може да е успешен, иначе не! Е, ще видим кой ще го подкрепи в парламента.

81

Анонимен

преди 1 година

няма да крещи и блъска по банката като Киро простото

80

Анонимен

преди 1 година

лекар неврохирург няма да е наркоман

79

Анонимен

преди 1 година

той поне не е лъжец и измамник като канадеца.няма да държи парапети,повярвайте.

78

Анонимен

преди 1 година

Както казва най-добрия специалист по стратегическо планиране в България, проф. Васил Манов:"ако имаш икономически проблеми, ти трябва експерт икономист, не неврохирург" аз бих добавил, или пожарникар. Та това ми е мнението за предложението на ГЕРБ.

77

Анонимен

преди 1 година

Абе като знам че тоя мераклия професор ще бъде кукла на конци управлявана от боко пожарникаря мани мани горката българия

76

ЕНИЧАРИТЕТЕНАДРЪВНИК

преди 1 година

Не може да се окаже НИЩО!Герберастит6е да сте чули да кажат ЗА НАЙ-ГЛАВНОТО СПАСЯВАНЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА ОТ ЗЕЛЕНИЯТ МЕЧ НА ЦИОНИСТКО МАСОНСКАТА ЕВРОМАФИЯ-А?АБЕ ХОРА НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ Да ви будалкат тези еничари на световния ционисткомасонски капитал?Като затворят централите и България след 5 години я няма!НЯМА,НЯМА!

75

Така е ..

преди 1 година

До Пижо 79 Бъди спокоен.Истинския премиер ще е Борисов.

74

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Личи си колко си образован и те е грижа за България спирам до тук че е потресаващо това което се пише тук и си заслужавате всичко безсмислено е всичко в тресавището ви е добре

73

Сатир

преди 1 година

Почетох малко,стана ми тъжно. Изкази на надрусани индивиди с интелигентност на аутис и самочуствие на предводителя на света. Хора мерете се преди да съдите!