10

Тед Бънди

преди 1 година

На тази ще и нацепя дървата

9

Анонимен

преди 1 година

Аксения попадайки в добра среда се успокои и се разкри като едно отговорно и уважително момиче. Всички я харесаха и стана любимката на отбора. Въобще " старите герои" нямат грешка.

8

Ами да

преди 1 година

Камелия е много зла и подмолна! Да силна е, защото е спортистка! С тези змийски воднисти очи, като се втренчи в човек тя го парализира! Имах чувството, че Аксения беше омагьосана! Даже много добре се представи Аксения, домакиня без да е спортистка! Не съм фен на Камелия, но тя ще стигне до финал! С нейната злоба се очаква! Освен, че е злобна е и ревнива! Как само ревнуваше Калин, колко злоба изля отгоре му ! Мисля, че зрителите няма да гласуват за нея!

7

Tangra

преди 1 година

Сега ще трябва да гледаме тоя грозил до края.

6

Dim

преди 1 година

Аксения е готина мадама! Но грешка направи, че избра Камелия... Една седмица преди финала не се правят такива грешки. Знам, че много искаше да отстрани Камелия. Но викни си Нина, отстрани я, отиди на финала и тогава натрий носа на Камелия. Ефектът щеше да е много по-голям. Камелия щеше да те гледа как държиш чека (разбира се ако беше получила висок зрителски вот), но предполагам, че щеше!

5

Анонимен

преди 1 година

Голям финал за малка българия.

4

Елементарно

преди 1 година

Аксения влезе пренавита още в началото, като се изживяваше на капризна и важна мадама.Получи отпор от не по-малко надъханите нови надежди, което прерасна до групова нетърпимост.Мацката реши да смени средата и се прехвърли при по-семплите провинциални "стари".Започна опипващо, граничещо с подмазване, после се поокопити и прикотка простодушните женички, а на мъжагите предложи голота и съблазън.Така ги сложи в малкия си джоб.Самочувствието й ескалира, взе се насериозно и така до провала.Нищо повече

3

Анонимен

преди 1 година

Мн чалгарее и простее ,па мъжа и кви движения правеше от дивана ,опънал дисагите .....чак беше смущаващо .....

2

вв

преди 1 година

много ме е яд за аксения, има дадености и камерата я обича

1

Анонимен

преди 1 година

изгонихти готината мацка, сега ората няма да ви гледат риалититу ами чи си пуснат чалга или мач!