112

NNnnn

преди 1 година

В Мариупол построиха много нови панелки. Да се запишат да си вземат една. Да си ходят там.

111

Vako

преди 1 година

И те като нас в бг.

110

Обаче

преди 1 година

Тази пропаганда прави лоша услуга на Украйна.

109

Анонимен

преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че краварофилите крещят лозунги с пяна на уста, а нормалните хора вадят доводи?

108

Анонимен

преди 1 година

"Русофили, пожелавам ви да изживеете това, което украинските родители и децата им изживяват в Украйна."-------------- Лоботомиран, само за теб не е ясно, че сащисаните са в основата на упражнението. Вижда се, че много искаш да легнеш курбан за белия господар.

107

Анонимен

преди 1 година

"мога да ви кажа п.тки, че русия е терористична държава!" ------- Щото тъй ти прошепнаха от кораба майка, нали? Но за всички е ясно, че си лоботомиран либерастки фундаменталист, при това като градински оххлюв.

106

Анонимен

преди 1 година

До gosho А тия на коя страна са, та очакват Русия да ги гали с перце?

105

Ангел

преди 1 година

Аз помислих,че за Донецк става дума,защото там живееха с месеци в мазетата заедно с децата си.ама за това няма доказателства,според ЕС

104

...

преди 1 година

Колкото и слъзливи истории да напишете няма да промените факта, че и укрите имат немалко вина за текущата си ситуация! По никакъв начин не оправдавам кремълското джудже! НО тея са далеч от светци! Та, за да не отвратите хората съвсем (наблюдава се силна апатия в БГ) просто спрете с тея никому ненужни писания! Време е да се занимаваме с подема след кризата, през която преминаваме. Бъфет вече даде насоки!

103

Анонимен

преди 1 година

Като си продаде една от яхтите някой украйнски милиардер ще събере гривнички да построи къщичка на бездомницата.Нали укрите са задружни подкрепят се винаги и навсякъде? Що така?

102

113

преди 1 година

Тук е било също много лошо по време на бритно-американските бомбардировки на София За които се мълчи!И масово хората не знаят,че от тях са загимали повече цивилни, отколкото са тези, писали се за репресирани.Както сега в Украйна нацистите хвърлят мини лепесток,с които няма да убият човека, но ще го лишат от крак,така и американците са хвърляли бомби -игрячки,за да осакатяват децата.Във вестниците са се публикуваки предупреждения. Точно през зимата, през януари са били най-зверските бомбардировк

101

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Бог да пази Русия !!! За всичко са виновни'' украинците''. Украинци ,македонци ,косовци.....дрън,дрън. Измислици. Няма такива нации. Нима ''македонците'' са по различни.

100

Украинка

преди 1 година

Мизеруват, обаче никой не смее да потърси сметка на Киевска хунта, убиват без да те изслушат. Бият се две украини на едната помага запада на другата Русия. Тук в България говорят и показват само бандеровци,защо не знам.

99

Анонимен

преди 1 година

А как живеят сега пострадалите от наводненията в карловските села? Защо не сте така активни за нашето населени, г-да и г-жи сайтаджии? Предложените фургони стават и въобще за живот през зимата? Грижа ли е на българите и на българските управници? Б-я ще изпрати 9 Боинга с оръжие, да се убива и руши в Украйна. За какво съчувствие и състрадание може да се говори.

98

Анонимен

преди 1 година

Украинците са големи американофили и лесно ги подлъгаха. Сащ обича да подкопава Русия чрез нейните съседи.

97

Анонимен

преди 1 година

Горе-долу и тук е било същото когато ни окупират през 44г

96

Има ли ток?

преди 1 година

Как е в пещерите има ли ток? Тая вечер ще има пак заря?

95

Анонимен

преди 1 година

Чечения поиска независимост, рашка изби 300 000 чеченци от които 42 000 деца . В Източна Украйна пак рашка влезе затуй че не искаха да се отделят и им развали живота .

94

Анонимен

преди 1 година

До Га ги думкаха - Ти си думнат от рождение , кого са думкали прочети резолюциите на ООН там не лъжат .

93

Анонимен

преди 1 година

До горния. Да така е, но не са предполагали, че там ще се развие нацистки режим, основан на омразата към съседа си.