10

Анонимен

преди 1 година

Мъск, да се разбира "военно-промишленият комплекс на САЩ" са разположили 1000 сателита над Иран. Ей така, От добра воля. За комуникация на "спонтанно протестиращите". Преди време обаче руснаците установили, че за неутрализирането им не е нужно да бъдат ликвидирани в космоса, можело да се ликваидират няколко опорни наземни електричеки клетки.

9

фотограф

преди 1 година

urlis.net/bhxt21qпо хубави снимки

8

Анонимен

преди 1 година

Войната е за богатите. Руснака като няма пари къде е тръгнал?

7

Петя

преди 1 година

Когато настъпи най-мощната огледална дата на годината 22.02.2022 и нищо не се случи се успокоих. Да, ама не. След 2 дни започна войната.

6

Анонимен

преди 1 година

11-то събитие:Хората изкукуригаха тотално.Взеха да си въобразяват как е ВСВ,да хвалят Хитлер,да халюцинират болшевики,комунисти и т.н.След това някакви откачалки репарации искаха от онзи и този все едно туко що е свършила ВСВ.Накрая взеха да дърпат конците да ни набутат в ТСВ и да измрем всички от ядрен взрив.Сигурно ковид ги е ударил в мозъка...Вие знаете ли какъв шок изживях като една сутрин по телевизията някакъв луд обясняваше как болшевиките били атакували?!Гледах календара...

5

Reader

преди 1 година

"Началото на края на американската империя!" /// Ех, тези прогнози, ах, този джаз. Чета подобни от началото на форумите в България. Това беше лемата във форум СЕГА. Оттогава изминаха доста петилетки и началото на края все още не се види. Рашковцете да внимават със светлината в края на тунела, защото може да се окаже фаровете на капиталистическият влак.

4

State Department

преди 1 година

Има доста неща, които са документиран. Едното от тях е, че два месеца преди инвазията на рашковцете, ЦРУ и Държавния департамент на САЩ предупредиха ТРИ ПЪТИ украинските лидери, че Русия се готви да нападне Украйна. Уви, никой от укрите не им повярва.

3

Taliban

преди 1 година

НАХЛУВАНЕТО НА РУСИЯ В УКРАЙНА Е СЬБИТИЕТО НОМЕР ЕДНО ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ.

2

Анонимен

преди 1 година

САЩ разиграват цяла Европа, вече ми се повдига от всичките им слуги. Зеления съсипа Украйна от алчност, защо никой не ни съобщава как набъбва банковите му сметки, магнитски нещо дреме.

1

Анонимен

преди 1 година

Началото на края на американската империя!