18

Рюте

преди 1 година

Радев, Крим още ли е руски?

17

Анонимен

преди 1 година

Може би защото 70% сме впиянчени тарикати със мислене от ранните 80г симпатизанти на дребен на ръст терорист? Или защото последните 30 години сми управлавани от крадци изриждащи се един след друг. А може и защото границата на Шенген ще се охранява от смешна оградка от 2ма въоръжени с пистолет и фенерче.

16

Анонимен

преди 1 година

Защото нямате демокрация. Седите под военнаФатмашка диктатура. Шенген е за модерни, цивилизовани и демократи4ни европейски държави, а не за тоталитарни феодални отживелици от средновековието. Не разбирате ли?

15

Защотко

преди 1 година

Защото Радев, Борисов, Корнелия и Доган бранят вкупом крадливата посткомунистическа олигархия с производните им мутри и мафиоти. Защото няма нито един БГ политик, осъден за корупция. Защото Радев и правителствата му се държат като правителство от Варшавския договор, а не от НАТО и подкрепят всячески фашистка Русия. Единствената европейска ценност, която изповядват, е трупане на пачки в евро .

14

Анонимен

преди 1 година

Абе ние и за ЕС не бяхме готови, ама ни вкараха преждевременно там. И за Еврозоната не сме готови, ама ще ни набутат и там. Прехода още не е приключил, още не сме се отървали от комунистическото си минало и затова нямаме място в Шенген. Даже Украйна заслужава повече от нас да е в Шенген.

13

ами

преди 1 година

Българите винаги са били такива,не те трябва да се заблуждаваме. Иначе как коментираме факта, че в продължение на почти 5 века сме нямали държавничество и чак към средата на 19 в. част от бъларите почват да осъзнават,че е добре да си върнат държавността,но тогава хората са раздвоени и затова идва времето на руската империя да атакува ориента,а пътят му минава през българските земи и от атакуващ(ориента) се превръща в "освободител" на България.С една дума сами никога не сме се справяли,чакаме...

12

ганя

преди 1 година

ша си сипя още една ракия, аз нямам нужда да съм от европейското общество и не ми дреме, те децата и без това избегаха отдавна

11

Нане

преди 1 година

*** от ниската земя ни направиха чудесен подарък за Коледа... ===))) ай така да гласуват и за юрозоната...

10

Анонимен

преди 1 година

Мда, факта че не ни искат е достатъчно показателен че българите са прави като не се асоциират със Запада. А Шаламанов е просто един *** на хранилка, не знам защо някой го асоциира с думата експерт!

9

Копейкин

преди 1 година

"Не всички си получаваме заплатите от НАТО и ЕС" - Да, аз лично си получавам рублите от Москва.

8

ХааааааааАА

преди 1 година

От ПП се изявяват като говорители на Нидерландия ли? И не е ли абсолютна наглост да наричат престъпната приватизация на Костов "цивилизационен избор"? За пореден път изпитвам физическа погнуса от т.нар. "български политици". Толкова унизително чуждопоклонничество не съм виждал никога през живота си.

7

Анонимен

преди 1 година

Холандците може да са лицемери, може да са гадняри, но не са *** и много добре знаят какво се случва тук.

6

Анонимен

преди 1 година

Не всички си получаваме заплатите от НАТО и ЕС

5

Анонимен

преди 1 година

Защото не сме готови за там. Аз съм евроатлантик, обаче истината е, че не сме готови за Шенген, като се видя, че нищо не можаха да направят нито за прокуратурата, нито за съда, нито за Капитан Андреево. Докато тези неща се потулват, нямаме място в Шенген.

4

Анонимен

преди 1 година

Боли ме и за шенген и за еврото.

3

Шефрет

преди 1 година

Изобщо не ме интересува какво казва и мисли нощното гърне на краваристан Шалваранов

2

Защо ли

преди 1 година

Защото не сме правова държава а БКП управлява съдебната система прокуратурата и всички институции докато брани нейната олигархия

1

Анонимен

преди 1 година

Защото сме мутренската "държава". Затова!!!