291

йордан йорданов

преди 8 месеца

Анонимния многознайко защо не пишеш името си Защото те е срам от позицията която защищаваш Ако си на фронта друга песен ще запееш

290

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и бандата му ще бъдат унищожени. Но Първо се реже главата на змията.Укровермахта трябваше да бъде ликвидиран на 24.02.2022г.Това е голямата грешка на руснаците.

289

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ е велика и непобедима.

288

ЬЬЬ

преди 1 година

Не знам дали ще доживея да видя,но все повече искам всички руски главорези начело с путин да бъдат вкарани до живот в затворите.Аман от психопати!Само те и русофилите в България искат светът да е русия,или този свят да не съществува. Това са болни мозъци,чужди на нормалното човешко съществуване,които трябва да бъдат преследвани от цялата строгост на закона и съдени за това.

287

Да ама не

преди 1 година

В крайна сметка, Русия ще загуби, както винаги е губила, когато е действала срещу Запада . След като се водят по ъкъла на 70 годишен дядка с фикс идея и банда крадци, тва ще е , толкова си могат .

286

Браво на Путин!

преди 1 година

Мисля, че Путин ще се справи и без вашите съвети....

285

Станислав

преди 1 година

По-вероятно е да избухне ядрена война, отколкото русия да победи.....Не си представям как НАТО казва : ОК Вова, *** френд - вземи Украйна, помисли дали искаш цяла Полша, вземи и Прибалтика и на север Финландия да не ги делим хората...ю уин

284

423

преди 1 година

Примитивни мозъци, накиснати в алкохол. Всички им виновни.

283

Анонимен

преди 1 година

Тук седнали да си мерят по примитивен мъжки начин патките кой какво оръжия имал и кой склад изпразнили, а през това време, хора страдат и умират в Украйна и Русия и Европа, трябва да спрете това, трябва! Така или иначе, накрая ще се договорите, винаги се стига до договор и договорки накрая, колкото по рано седнете на масата и донесете мир за цяла Европа, толкова по-добре и за тези невинни, страдащи хора и за държавите от самата Европа!

282

Анонимен

преди 1 година

Не ви ли е жал за тези хора? Колко години още ще понасят това? Не ви ли жал, че дълги години толкова млади хора, мирни жители и деца загиват там или остават с психически и физически травми? Докога ще трае това и колко още години? Кога ще седнете на масата и ще се разберете като нормални хора за мир?

281

Анонимен

преди 1 година

Тя Русия с 10% от армията си за няма и година вкара Европа в рецесия и изпразни складовете с боеприпаси на НАТО за години напред.

280

ахахаха

преди 1 година

украйна 22 армия в света разпертущини тотално 2 армия в света за каквато се мислеха руснаците сега се чудят как да се измъкнат да не ги наааеебббаатт по улиците кремалджиската щааайййка престъпници

279

Глух Пор

преди 1 година

Пишете пълни глупости! Русия няма как да загуби войната в Украйна! Украйна е тотално разбита и сега и в пълен колапс! И войската и е почти унищожена и разчитат на чуждестранния легион (от НАТО предимно), който също го връщат в ковчези! Всичките тия неща които цитирате в статията са във връзка с това ако запада и НАТО не могат да преглътнат загубата си там и панически се намесят директно. Тогава всички цитати от статията ви придобиват смисъл.

278

Анонимен

преди 1 година

Докога ще на занимавате с глупости, злобни излияния, русофобия, пропаганда и лъжи?

277

Анонимен

преди 1 година

Много наплашени от Русия тея сорросоидчета бе. Да не вземе да победи ! Нали губила войната ей го на дългата ръка поразява във вътрешността ...

276

Анонимен

преди 1 година

Така е , но слагай лайкове първо на себе си сложи не се прави на интересен !

275

Анонимен

преди 1 година

Спрете с лъжливата пропаганда, втори Хитлер-Зеленски в Европа не искаме, да се маха, че цяла Европа страда от лудостта му!

274

Анонимен

преди 1 година

Бг няма нито чувство за хумор нито чувство за мярка обича да се тъпче като прасе и да се кичи като ***.Това мнение е спам за премахване е отвратен.

273

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкраинците методично убиват собственото си население под контрола и натиска на чужди инструктори и други чужденци, украински военни , които се опитаха да спасят живота си, бягайки, бяха засреляни от собствените си хора, инструктирани също от чужденци, украинци стреляха години наред по жилищни и обществени сгради и убиваха собственото си население, украинци , вкл. и журналисти, девет години бяха убивани от Киевската фашистка власт за това, че имат свое мнение, украинци бяха убивани,

272

1434

преди 1 година

Незнам колко е добре ядрената война, но 'победата на Русия или СССР би била кошмарна за цяла Европа , Азия и Африка. Една победа на руснаците би им позволила да наберат сили и след десетина години да потърсят свои интереси обратно в Сирия, Мали и къде ли не. А за Европа да не говорим, пак ще се бият в гърдите каква непобедима страна били. Частно, България би била принудена да признае Сърбия и Македония за по-велики от себе си. Добре, че отвреме навреме има войни които Русия губи.